Bridget Maasland mag door met De Zwakste Schakel

Bridget Maasland mag door met De Zwakste Schakel
Presentatrice tekent contract voor vier jaar bij RTL4

Nieuws :

Bridget Maasland heeft zich voor maar liefst vier jaar verbonden aan RTL4. De presentatrice, die momenteel furore maakt met de remake van De Zwakste Schakel gaat naast dat programma ook onder andere Hotter than my Daughter presenteren op de familiezender.

Succes De Zwakste Schakel
Sinds Bridget de afgelopen paar weken op de late avond te zien is met De Zwakste Schakel staat ze weer volop in de belangstelling. Het programma scoort goed en dat wordt door de zender beloond met een contract voor maar liefst vier jaar, dat is vrij uniek in de tv-wereld.

Hotter Than My Daughter & RTL Boulevard
Ook zal de blonde presentatrice Hotter Than My Daughter gaan presenteren. Het makeover-programma dat bekend werd onder de bezielende leiding van Gordon en onlangs nog werd gepresenteerd door Patty Brard krijgt met Maasland dus wederom een nieuw boegbeeld. Bridget zal overigens ook gewoon haar medewerking blijven verlenen aan RTL Boulevard. Zie hieronder hoe ze haar handtekening zet onder haar nieuwe contract, uiteraard onder toeziend oog van RTL-directeur Peter van der Vorst.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland mag door met De Zwakste Schakel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen