Vanavond op tv: start WK vrouwenvoetbal, eerbetoon aan Martine Bijl en meer

Vanavond op tv: start WK vrouwenvoetbal, eerbetoon aan Martine Bijl en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 juni

Kijktip :

Vanavond barst het WK vrouwenvoetbal los. Dit wordt ingeluid met het nieuwe programma NOS Studio France, een dagelijks magazine rond het WK, en de openingswedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea. Verder is onder meer een eerbetoon aan de overleden Martine Bijl te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: NOS Studio France

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vandaag begint het WK vrouwenvoetbal, waar de NOS volop aandacht aan zal besteden. Elke speeldag is NOS Studio France om 20.25 uur te zien op NPO 3. Het magazine wordt gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst en side-kick Suse van Kleef. Ook is er iedere dag een schakeling met verslaggevers Jeroen Stekelenburg en Rivkah op het Veld voor het laatste Oranjenieuws en reportages over de teams, spelers en ander WK-nieuws.


Nieuw: Strangers

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

De inmiddels traditionele KRO-NCRV Detectivemaand gaat weer van start. Vanaf vanavond is vier vrijdagen op rij de Britse thrillerserie Strangers (ook uitgezonden onder de naam White Dragon) te zien. Hierin staat Jonah Mulray centraal. Na de dood van zijn vrouw, die het grootste deel van het jaar in Hongkong woonde en werkte, komt hij erachter dat ze er een dubbelleven op nahield. Hierdoor komt ook het leven van John in gevaar.


Special: Eerbetoon aan Martine Bijl

NPO 1
NPO 1
20:40 uur

Deze speciale uitzending is een groot eerbetoon aan de overleden Martine Bijl. Afgelopen maandag werd bekend dat de presentatrice, actrice en zangeres op 71-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van haar hersenbloeding in 2015. In de uitzending wordt met intimi, collega's en vrienden teruggekeken op Bijls leven. Bijzondere fragmenten en gebeurtenissen zullen de revue passeren.


Live: Openingswedstrijd WK vrouwenvoetbal

NPO 3
NPO 3
20:45 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de openingswedstrijd van het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk: Frankrijk - Zuid-Korea. In stadion Parc des Princes in Parijs wordt de aftrap verricht voor het WK, waarop ook de Oranjeleeuwinnen natuurlijk in actie komen. Bekijk hier het speelschema van het WK vrouwenvoetbal.


Tip: 90 Day Fiancé - What Now?

TLC
TLC
21:30 uur

90 Day Fiancé: What Now? focust op de levens van een aantal deelnemers van 90 Day Fiancé. Hoe gaat het nu met ze? Wat is de status van hun relatie? Meer dan eens blijkt het niet allemaal koek en ei te zijn. In de eerste aflevering komen twee koppels aan bod. David heeft een nieuwe baan, maar Annie blijft gefrustreerd over hun woonsituatie. Tarik wil een huwelijksakte laten opstellen en Molly gaat eindelijk verder met haar leven.


Nieuw: Jaïr in Goed Gezelschap

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

Vanavond begint het nieuwe programma Jaïr in Goed Gezelschap, waarin Jaïr Ferwerda ontmoetingen heeft met succesvolle en ondernemende Nederlanders. Wat is het geheim van hun succes? Werelden die vaak gesloten blijven worden geopend voor de kijker. Ferwerda, vooral bekend is van zijn reportages in de talkshow Jinek, gaat op bezoek bij onder anderen vastgoedtycoon Cor van Zadelhoff en voetbalmakelaar Rob Jansen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start WK vrouwenvoetbal, eerbetoon aan Martine Bijl en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV