Dancing With The Stars 2019: dit zijn de kandidaten

Dancing With The Stars 2019: dit zijn de kandidaten
Bibian Mentel en Heleen van Royen laten dancemoves zien

Nieuws :

Dancing With The Stars keert dit jaar eindelijk terug op televisie. En de kandidaten die dit jaar hun dansskills laten zien in de spectaculaire show zijn vandaag bekendgemaakt. Onder anderen Bibian Mentel en Heleen van Royen wagen zich aan een dansje, zo heeft RTL bekendgemaakt.

Deze BN’ers doen mee
Het is een hele mijlpaal voor Mentel, aangezien de Paralympiër onlangs nog voor de zoveelste keer werd getroffen door kanker. Ook Tooske Ragas, Samantha Steenwijk, rapper Keizer, Anouk Hoogendijk, Berget Lewis, Barrie Stevens, Gijs Staverman, Rutger Vink en Jamie Trenité gaan de strijd met elkaar aan op de dansvloer.

Met professionele dansers
In Dancing With The Stars vormen de bekende Nederlanders een team met een professionele danser. Zij laten elke week zien wat zij in huis hebben en dansen in een bepaalde stijl. Het koppel met de minste performance, moet de wedstrijd verlaten. De show wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand.

Dancing With The Stars wordt vanaf 7 september uitgezonden bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de afleveringen van Dancing With The Stars terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dancing With The Stars 2019: dit zijn de kandidaten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV