Film update: FOX-flop Dark Phoenix, toekomst WB's Monsterverse en geruchtencircuit Marvel Studios

Film update: FOX-flop Dark Phoenix, toekomst WB's Monsterverse en geruchtencircuit Marvel Studios
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Dark Phoenix de grootste X-Men flop?
De X-Men franchise van 20th Century Fox heeft een aantal uitstekende films voortgebracht, maar ook een aantal films wisten te floppen. De meest bekende is misschien wel de nieuwste teamfilm, X-Men: Apocalypse uit 2016. De nieuwste kaskraker, X-Men: Dark Phoenix, lijkt echter een grotere flop te gaan worden. In ieder geval is Dark Phoenix nu de slechtst ontvangen film uit de franchise. Met een Rotten Tomatoes-score van 21% staat de film onder Apocalypse (47%) en X-Men Origins: Wolverine (37%). Bekijk hier wat de recensenten van Gids.tv van de film vonden.


Wat gaat er gebeuren in het Monsterverse?

Godzilla: King of the Monsters is nog maar net in de bioscopen, maar het vervolg ligt al weer te wachten. In 2020 komt de nieuwste film in het filmuniversum Monsterverse uit: Godzilla vs. Kong. De vraag is dan natuurlijk: Wie gaat er winnen? We gaan het de komende tijd meemaken. Bekijk voor die tijd ook even alle uitgekomen films in het Monsterverse: Godzilla uit 2014, Kong: Skrull Island uit 2017 en de nieuwste uit het rijtje: Godzilla: King of the Monsters.


Het geruchtencircuit rond Marvel Studios
Met Avengers: Endgame heeft Marvel een absolute kaskraker te pakken. Met Spider-Man: Far from Home bijna in de bioscopen heeft de Marvel Studios voorlopig nog wel wat om op te teren. Toch wordt er genoeg gespeculeerd omtrent de nieuwe Marvel-films. Zo zou Peyton Reed (Ant Man) aangenomen zijn om een nieuwe Fantastic Four-film te maken, die in 2022 in de bioscoop zou moeten komen. Wat daar van waar is, weten we niet. De nieuwe films die wel zijn bevestigt: Black Widow (in 2020), The Eternals (met Angelina Jolie en Richard Madden), Shang Chi (over een Chinese kong-fu held), Guardians of the Galaxy Vol. 3 (van James Gunn) en sequels op Black Panther en Doctor Strange. Sterke vermoedens bestaan er voor een Captain Marvel-sequel, een derde Spider-Man én een derde Ant Man-film.


Kort nieuws

  • Tarantino's Django lijkt zich op te maken voor een terugkeer, maar dit keer vergezeld door niemand minder dan Zorro! Jerrod Carmichael is aangesteld om het script te ontwikkelen.
  • De volgende plannen voor de muzikale biopics zijn ook al in ontwikkeling. Naast een film over David Bowie is nu ook Boy George (& The Culture Club) aan de beurt.
  • Fans roepen deze week om een sequel op Solo: A Star Wars Story. Via de #MakeSolo2Happen doen ze een oproep op de mensen aan het roer bij Disney. Ron Howard (de regisseur) is enthousiast.
  • En dan: de recensies! Barry Kuiper zag deze week Long Shot, de comedy met Seth Rogen en Charlize Theron. Lees hier zijn recensie. Dit keer mocht Niels van Arkel ook zijn steentje bijdragen met een recensie over X-Men: Dark Phoenix

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film update: FOX-flop Dark Phoenix, toekomst WB's Monsterverse en geruchtencircuit Marvel Studios of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV