Vanavond op tv: finale Nations League met Oranje en Married at First Sight

Vanavond op tv: finale Nations League met Oranje en Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 juni

Kijktip :

Vanavond zijn er weer genoeg mooie televisieprogramma’s om voor thuis te blijven. Zo speelt het Nederlands elftal de finale van de Nations League. En in Married At First Sight wordt duidelijk welke stellen getrouwd blijven en wie de scheiding willen aanvragen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: Nederlands elftal tegen Portugal in Nations League


NPO 1 20.20 uur
Portugal en Nederland staan vanavond tegenover elkaar in de eerst finale van de Nations League. De NOS en Ziggo Sport Voetbal zenden de wedstrijd om 20.45 uur live op tv uit. Het Nederlands elftal versloeg afgelopen week Engeland in de verlenging van de halve finale. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.20 uur.


Finale: Married at First Sight

RTL 4
RTL 4
20:09 uur

De laatste aflevering van het seizoen van Married At First Sight wordt zondagavond uitgezonden. Singles die elkaar nog nooit hebben gezien werden met elkaar gematcht op basis van de wetenschap, en gaven elkaar gelijk het ja-woord. Joost en Milly gaan in deze uitzending samen nog een weekend weg, en Ronald en Monique zien elkaar voor het eerst weer sinds hun huwelijksreis. De grote vraag is wie de trouwringen omhouden, en wie toch besluiten de scheiding aan te vragen.


Nieuw: Last Days

NPO 2
NPO 2
20:15 uur

Lieve Blancquaert reist in de documentaireserie Last Days de hele wereld rond. De fotografe brengt deze keer het einde van het leven op allerlei plekken ter wereld in beeld. Zo bezoekt ze onder meer het grootste seniorendorp in de woestijn van Arizona en ontdekt ze hoe je honderd jaar kunt worden op het Japanse eiland Okinawa. In de eerste uitzending bezoekt ze Sun City, het allereerste dorp ter wereld exclusief voor 55-plussers.


Quiz: I Love the 90's Test

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

In deze quiz wordt de kennis van zeven bekende Nederlanders over de jaren ‘90 getest. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, van tamagotchi's, discmans en gabbers tot flippo's. Presentatoren Geraldine Kemper en Filemon Wesselink stellen 25 vragen over dit tijdperk aan de kijker thuis, maar ook BN'ers in de studio zoals Henny Huisman, Mental Theo en Annette Barlo doen mee.


Terug: Café Lazarus

NPO 2
NPO 2
22:50 uur

De EO start vandaag met een nieuw seizoen van Café Lazarus. Marleen Stelling spreekt op zondagavond met gepassioneerde twintigers en dertigers die hun ambitie omzetten in actie. In de vierdelige reeks komt steeds een inspirerend verhaal aan bod van iemand die met de voeten in de klei staat. Acteur en theatermaker Bright Richards deelt als barman naast drankjes ook warme woorden uit, en elke aflevering vult een artiest het café met sfeervolle muziek.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale Nations League met Oranje en Married at First Sight of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV