Vanavond op tv: Pinkpop, Ali's Mensentuin en meer

Vanavond op tv: Pinkpop, Ali's Mensentuin en meer
Vanavond op tv: Pinkpop, Ali's Mensentuin en onder andere dr. Pol

Kijktip :

Vanavond is de tweede dag van Pinkpop aangebroken. 3 voor 12 is bij deze 50e editie van het festival en zal verschillende optredens uitzenden. Verder is er nog een nieuw programma van Ali B te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv van 10 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Pinkpop 2019

NPO 3
19:30 uur

Tijdens de 50e editie van Pinkpop zijn er weer veel grote artiesten te gast. 3 voor 12 zal de optredens van onder andere Duncan Laurence, Armin van Buuren, Fleetwood Mac, The Cure en Mumford & Sons laten zien. Daarnaast zullen Eric Corton, Eva Cleven en Frank van der Lende de hele avond verslag doen van het festival.


Docu: Schapenheld

NPO 2
20:30 uur

Stijn is een schaapsherder en heeft het steeds moeilijker om samen met zijn gezin het hoofd boven water te houden. Hij wordt steeds minder door terreineigenaren ingehuurd om met zijn schaapskudde een gebied te begrazen. Stijn blijft naar mogelijkheden zoeken om zijn kudde letterlijk en figuurlijk te laten overleven.


Nieuw: In de voetsporen van Dr. Pol

RTL 4
20:32 uur

Nicolette Kluijver gaat samen met de wereldberoemde dierenarts dr. Pol op zoek naar een nieuwe Nederlandse dierenarts. Het team van dr. Pol heeft dringend versterking nodig om de grote drukte bij zijn dierenartsenpraktijk in Michigan aan te kunnen. De van oorsprong Drentse dierenarts test drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. In deze eersete aflevering zullen Pim, Manon en Marten gaan strijden voor een baan in de beroemde praktijk.


Terug: Appel d'urgence

Eén
20:35 uur

Appel d'urgence geeft een kijkje in de keuken van de noodcentrales 101 en 112 in de Belgische provincie Henegouwen. In dit tweede seizoen komen wederom veel interessante casussen voorbij. Zo komt er een telefoontje binnen van een man die bedreigd wordt met een riotgun en wordt een vrouw geholpen die een onrustwekkend telefoontje kreeg van haar suïcidale tante.


Nieuw: Ali's Mensentuin

SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma Ali's Mensentuin onderzoekt Ali B. de verschillen en gelijkenissen in vijf verschillende hokken binnen de Nederlandse samenleving. Ali spreekt onder andere met Surinaamse moeders, bikers, minima, boeren en sekswerkers. In een grote studio met vijf hokken nemen deze groepen plaats. Ali staat op een plein en stelt uitdagende, persoonlijk en zeer indringende vragen. Als iemand van de groepen zich aangesproken voelt, stapt deze het plein op om zich bij Ali te voegen en komen de groepen dingen van elkaar te weten waardoor ze dichter naar elkaar groeien.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV