Dit zijn de 5 allerslechtste films van 2019 (tot nu toe)

Dit zijn de 5 allerslechtste films van 2019 (tot nu toe)
Waarschuwing: kijken op eigen risico!

Film :

Als bioscoopbezoeker zien we lang niet altijd de topfilms waar je op hoopt. We zitten nu ongeveer op de helft van dit jaar, dus de hoogste tijd om de balans op te maken: wat de slechtste films van de eerste helft van 2019?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Hellboy (IMDb ★ 5,4 )
Filmcritici maakten gehakt van deze film, die maar heel even te zien was in de bioscopen. Veelgehoorde kritiekpunten zijn onder meer geforceerde grappen, waardoor de film geen humor heeft, waardeloze special effects en een clichéverhaal. Geen wonder dat deze productie zo snel on-demand verschijnt. Wijs niet met de beschuldigende vinger naar Stranger Things-acteur David Harbour; hij is niet de oorzaak van deze 'highway to hell'. Lees hier onze filmrecensie op Gids.tv.

2. Rim of the World (IMDb ★ 5,1)
Er komen genoeg goede films op streamingdienst Netflix uit, maar er zijn ook dieptepunten. Rim of the World (lees hier de filmrecensie) is een recente toevoeging, maar wel één waarvan de tranen je in de ogen springen. Alles is gejat uit andere films en daarbij komen ook nog matige special effects en flauwe humor. Voor sommigen een feest van herkenning, voor anderen een lelijke copy cat. Bekijk hier waar je de film Rim of the World kunt streamen.

3. Replicas (IMDb ★ 5,4)
We hebben acteur Keanu Reeves hoog zitten, mede door recent vuurwerk in de vlijmscherpe actiefilm John Wick 3. Daar voelt de acteur zich als een vis in het water. Begin dit jaar verscheen plotseling de sciencefiction-film Replicas (lees hier de filmrecensie) op het witte doek. Met zeer matig acteerwerk, waaruit blijkt dat het dramagenre niet aan Reeves besteed is. Als hij begint te huilen is dat in deze film tenenkrommend en bijna lachwekkend. Niet meer doen. Lees hier waar je de film Replicas nog meer kunt streamen.

4. Time Freak (IMDb ★ 5,8)
Actrice Sophie Turner gooit op dit moment niet hele hoge ogen met X-Men: Dark Phoenix. Een andere zware tegenvaller was de film Time Freak (lees hier de filmrecensie. Voor Game of Thrones-liefhebbers is het moeilijk om haar te zien in een andere rol dan Sansa Stark, en dat doet deze film geen goed. Bovendien was de casting ook niet sterk in Time Freak: haar vriendje leek wel tien jaar jonger. Lees hier waar je de film Time Freak nu kunt streamen.

5. What Men Want (IMDb ★ 4,9)
Was het makkelijk scoren, deze remake van de grappige klassieker What Women Want (2000) met Mel Gibson in de hoofdrol? Het resultaat is namelijk een totaal overbodige komedie met één geslaagde grap (Wakanda forever!). De meeste filmrecensies waren niet positief, waardoor deze film met de doorgaans prima actrice Taraji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button, Hidden Figures) in de hoofdrol snel uit de bioscopen verdween. Lees hier waar je de film What Men Want kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV