Vanavond op tv: Yvon Jaspers met Onze boerderij, start De Noodcentrale en meer

Vanavond op tv: Yvon Jaspers met Onze boerderij, start De Noodcentrale en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond wordt het programma Onze boerderij, gepresenteerd door de inmiddels omstreden Yvon Jaspers, herhaald op NPO 1. Verder is de laatste aflevering van Verminkt en de start van De Noodcentrale te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Opnieuw: Onze boerderij

NPO 1
20:35 uur

Vanaf vanavond wordt het vierdelige programma Onze boerderij elke woensdag om 20:30 uur herhaald op NPO 1. Yvon Jaspers gaat op zoek of het boerenleven wel zo romantisch is als het voor veel mensen lijkt. Jaspers gaat op bezoek bij een aantal oud-deelnemers van Boer zoekt vrouw, zoals boerin Agnes en haar gezin, Jan en Rianne op Texel en boer Frans, die noodgedwongen afscheid moet nemen van tientallen koeien.


Slot: Verminkt

RTL 4
21:30 uur

Het realityprogramma Verminkt sluit vanavond af met Angelina en Freddy. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt, met twee ongelijke borsten. Freddy liet twintig jaar geleden fillers in haar gezicht spuiten, maar werd plotseling wakker met een opgezwollen gezicht. Het artsenteam van Verminkt doet er alles aan om te helpen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


Nieuw: Endeavour Morse seizoen 6

NPO 1
21:30 uur

Vanavond start het nieuwste seizoen van de Britse detectiveserie Endeavour Morse op NPO 1. In dit zesde seizoen komen Endeavour en Thursday weer bij elkaar vanwege de moord op een schoolmeisje. De belangrijkste verdachte is een drugsverslaafde tiener, die Thursday nog kent van een zaak uit het verleden. Wanneer een tweede meisje verdwijnt, escaleert de zaak, maar Endeavour denkt dat hij de moordenaar op het spoor is.


Nieuw: De Noodcentrale

SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma De Noodcentrale krijgt de kijker een blik achter de schermen bij het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112. De centralisten worden in beeld gebracht, die hulpvragen krijgen over de meest uiteenlopende zaken: van vermiste ouders en verwarde bejaarden tot aangereden herten en overlast van vervelende buren. Vijf meldkamers komen in beeld: Eindhoven, Groningen, Maastricht en twee in Rotterdam.


Docu: Putin's Witnesses

NPO 2
22:55 uur

Op de laatste dag van de vorige eeuw werd de relatief onbekende Vladimir Poetin plotseling president van Rusland. In de documentaire Putin's Witnesses geeft Vitaly Mansky met eigen archiefmateriaal een beeld van het eerste jaar van president Poetin, die het land terugvoert naar nationalisme dat doet denken aan de Sovjet-periode. Mansky's vroegere positie bij de Russische staatstelevisie stelt hem in staat ongekend dicht bij Poetin en Jeltsin te komen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Yvon Jaspers met Onze boerderij, start De Noodcentrale en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV