Vanavond op tv: start Expeditie Schoonmoeder, nieuw seizoen The Great British Bake Off en meer

Vanavond op tv: start Expeditie Schoonmoeder, nieuw seizoen The Great British Bake Off en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 13 juni

Kijktip :

Veel nieuwe of terugkerende programma's te bewonderen vanavond. Patty Brard presenteert voor TLC het nieuwe Expeditie Schoonmoeder, waarin ruziënde familieleden met elkaar op een eiland worden gedropt. Verder onder meer een nieuw seizoen van The Great British Bake Off én de terugkeer van DWDD Summerschool. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 13 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Expeditie Schoonmoeder

TLC
TLC
20:30 uur

Vier schoonmoeders en hun schoondochters/-zonen reizen in het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken. Ze liggen thuis bij elkaar in de clinch en hopen hun band weer op te bouwen in een ver oord, waar ze worden onderworpen aan diverse opdrachten en natuurlijk met elkaar moeten overleven.


Nieuw seizoen: The Great British Bake Off

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Vanavond start het negende seizoen van The Great British Bake Off, de inspirate voor Heel Holland Bakt, op NPO 1. Het Britse origineel wordt vakkundig gepresenteerd door Noel Fielding en Sandi Toksvig en gejureerd door Paul Hollywood en Prue Leith. In de eerste aflevering maken de bakkers een koekje dat over hen én een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Ook staan er een typisch Britse technische opdracht en een spectaculair 3D-spektakelstuk op het programma.


Terug: DWDD Summerschool

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

De komende weken is de derde reeks van DWDD Summerschool te zien op NPO 1. Verschillende bekende Nederlanders komen vertellen over hun passie en vakgebied, waaronder zanger Waylon en cabaretier Diederik van Vleuten. In de eerste aflevering komt Bart Van Loo langs, die de kijker meeneemt naar de Lage Landen van de middeleeuwen (1369-1467). Een tijd van extravagante banketten, uitgekiende huwelijkspolitiek en nobele ridders.


Nieuw: Islands of America

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

Martin Clunes gaat in de documentaireserie Islands of America op een ontdekkingsreis van 16.000 kilometer door Amerika. Hij zal een enorm aantal eilanden voor de kustlijn bezoeken, waarvan Hawaï het bekendste is. Amerika heeft echter meer te bieden: het land heeft ruim 18.000 eilanden met een officiële naam. Zo zal Clunes ook sneeuw- en ijseilanden in Alaska en de presidentiële recreatieterreinen voor de kust van New England bezoeken.


Docu: Het universum van kunstschilder Matthijs Röling

NPO 2
NPO 2
23:00 uur

Matthijs Röling is één van Nederlands bekendste figuratieve kunstenaars, een stroming waarbij kunstwerken herkenbare voorwerpen laten zien. Röling woont op een landgoed in het noorden van Nederland, dat hij de afgelopen decennia transformeerde tot een geheel eigen universum. In deze documentaire blikt de kunstenaar terug op een lange, artistieke carrière.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Expeditie Schoonmoeder, nieuw seizoen The Great British Bake Off en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV