De kandidaten zijn bekend

De kandidaten zijn bekend
Wie van de 10 is de Mol van 2018?

Nieuws

Sinds 1999 zendt AVROTROS het spannende reality-spelprogramma Wie is de Mol? uit. Vanaf 6 januari 2018 start het 18e seizoen, waar de opnames inmiddels al voor zijn afgerond. Presentator Art Rooijakkers nam de kandidaten dit jaar mee naar Georgië en zoals ieder jaar is dit misschien wel het best bewaarde geheim van de Nederlandse televisie: Wie zijn de 10 kandidaten van Wie is de Mol?.

Deze gameshow, die in België in 1998 startte is inmiddels al aan 50 landen wereldwijd verkocht. Het immens populaire spel wordt in ons land door miljoenen bekeken en meegespeeld vanaf de bank. Sinds een aantal jaren kun je namelijk ook meespelen via de Wie is de Mol?-app (update volgt zodra deze live gaat voor het aanstaande seizoen).

[!SPOILER ALERT!] Rond deze tijd van het jaar maakt de presentator altijd de nieuwe deelnemers bekend. Als je niet wilt weten wie dat zijn, lees je beter niet verder en klik je hieronder niet op play, want Art stelt de 10 Nederlanders die momenteel met het grootste geheim van televisieland rondlopen hier in 5 minuten aan je voor:

Jean-Marc van Tol, Bella Hay, Ron Boszhard, Simone Weimans, Jan Versteegh, Stine Jensen, Ruben Hein, Loes Haverkort, Emilio Guzman en Olcay Gulsen gaan ongetwijfeld weer voor een spannend seizoen zorgen.

Tags: kandidaten, presentator, geheim, wereldwijd, deelnemers, start, avrotros, reality-spelprogramma, wie is de mol app, spoiler alert

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »