Vanavond begint een nieuw seizoen van The Great British Bake Off

Vanavond begint een nieuw seizoen van The Great British Bake Off
Speciaal voor Heel Holland Bakt-liefhebbers

Kijktip :

Het is al een aantal jaren een prettige wisselwerking die de NPO hanteert: in de herfst en het najaar een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt, in het voorjaar/de zomer een seizoen van The Great British Bake Off. Vanavond begint het negende seizoen van de Britse inspiratiebron.

Kijkcijferkanon
Inmiddels heeft de Nederlandse versie van The Great British Bake Off zich onder de naam Heel Holland Bakt bewezen als een waar kijkcijferkanon. Een aantal zondagavonden achter elkaar schakelen ruim 3 miljoen mensen af op het gemoedelijke programma. The Great British Bake Off wordt hier misschien iets minder bekeken, maar is in Groot-Brittannië net zo'n grote hit én minstens even leuk.

Eerste aflevering
Vanavond begint alweer het negende seizoen van het Britse origineel, waarin direct een paar pittige opdrachten op het programma staan. De bakkers moeten in de signatuuropdracht een koekje maken dat over hen én een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Dit wordt gevolgd door een typisch Britse technische opdracht. Als afsluiting wordt een spectaculair 3D-spektakelstuk van ze verwacht.

Presentatie en jury
De gezichten van The Great British Bake Off zijn inmiddels ook uitgegroeid tot celebrity's in Engeland, zoals dat ook in Nederland gebeurde met Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. De presentatie van de Britse variant is in handen van Noel Fielding en Sandi Toksvig, de juryleden zijn Paul Hollywood en Prue Leith.

The Great British Bake Off is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond begint een nieuw seizoen van The Great British Bake Off of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV