Vanavond op tv: finale It Takes 2, laatste aflevering All Together Now en meer

Vanavond op tv: finale It Takes 2, laatste aflevering All Together Now en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 juni

Kijktip :

Vanavond komt de zangstrijd tussen RTL 4 en SBS 6 ten einde. De finale van It Takes 2 is te zien op SBS 6, terwijl RTL 4 de laatste aflevering van All Together Now uitzendt. Verder zendt NPO 2 op de late avond een prachtige documentaire uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Six seizoen 2

FOX
FOX
20:00 uur

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Six van start op Fox, met direct een marathon van vier afleveringen. In de serie staat Team Six van de Navy SEALs centraal, een afdeling binnen de Amerikaanse marine. Het vorige seizoen eindigde met een aanslap op Rip; nu zinnen Graves en de SEALs op wraak. Ondertussen wordt Michael door de CIA gevangengezet en zoekt CIA-agente Gina Cline naar het brein achter de aanval.


Finale: It Takes 2

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

De grote finale van It Takes 2 vindt vanavond plaats, waarin bekende Nederlanders duetten zingen met professionals. De bekende Nederlanders die meedoen staan niet bekend als professionele zangers; een hele uitdaging dus. De finalisten van dit seizoen zijn cabaretier/acteur Pim Muda, actrice Loes Haverkort, actrice Immanuelle Grives en presentatrice Lisa Michels. Juryleden Edsilia Rombley, Gerard Ekdom en Ronnie Flex én de publieksjury kiezen de winnaar.


Slot: All Together Now

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Ook de concurrerende zangshow All Together Now sluit vanavond af. Opnieuw zullen verschillende deelnemers optreden voor honderd muziekprofessionals, aangevoerd door Jamai Loman. Voor de kandidaten draait het hier niet alleen om een goede stem, maar ook om een waanzinnige performance. Hiermee moeten ze de honderd professionals overhalen op te staan en luidkeels mee te zingen.


Nieuw: Cesar Millan's Dog Nation

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

Cesar Millan, de bekendste hondentrainer van de Verenigde Staten, gaat op pad met zijn zoon Andre om mensen in heel Amerika te helpen met hun probleemhonden. Het duo kruist het hele land door: van Washington D.C. aan de oostkust naar het zonnige San Diego aan de westkust. Vanavond begint het nieuwe programma om 21.00 uur, vanaf volgende week is elke vrijdag vanaf 20.00 uur een dubbelaflevering te zien op National Geographic.


Docu: Jane

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In deze prachtige documentaire wordt het verhaal van de antropologe en biologe Jane Goodall verteld. Zij staat inmiddels bekend als één van de toonaangevende wetenschappers op het gebied van chimpansees. Als 26-jarige ging ze - zonder diploma op zak - op reis naar Tanzania, waar ze de apen langdurig bestudeerd in het Gombe National Park. Goodalls onderzoek leverde nieuwe inzichten op in de verwantschap tussen de chimpansees en de mens.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale It Takes 2, laatste aflevering All Together Now en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV