Grote finale It Takes 2 vanavond te zien op SBS 6

Grote finale It Takes 2 vanavond te zien op SBS 6
Wie wint de zangwedstrijd voor BN'ers?

Kijktip :

Vanavond is het alweer zover: de laatste aflevering van het vierde seizoen van It Takes 2. Wekenlang werkten BN'ers zich in het zweet om een zo goed mogelijke performance neer te zetten. Nu zijn er nog vier over: één van hen zal zich vanavond kronen tot winnaar.

Finalisten
De professionals Trijntje Oosterhuis, Marcel Veenendaal (Di-rect) en Waylon namen de BN'ers onder hun hoede. Waylon levert twee kandidaten voor de finale, Oosterhuis en Veenendaal allebei één:

  • Cabaretier en acteur Pim Muda (team Trijntje)
  • Actrice Loes Haverkort (team Marcel)
  • Actrice Immanuelle Grives (team Waylon)
  • Presentatrice Lisa Michels (team Waylon)

Gastoptredens
In de finale staan er ook een aantal verrassende duetten op het programma, die de finalisten zullen zingen met enkele gastzangers. Naast een optreden met hun eigen professional treden ze ook op met Maan, Alain Clark, André Hazes jr. en Marco Borsato. Vervolgens is het aan de jury en het publiek: wie wordt de winnaar van dit vierde seizoen?

Jury en presentatie
Zoals altijd is de beoordeling in handen van een vakkundige jury, bestaande uit zangeres Edsilia Rombley, radio-dj Gerard Ekdom en zanger Ronnie Flex. Ook het publiek in de studio stemt mee voor de uiteindelijke winnaar. De show wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Gordon.

De finale van It Takes 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna de finale van It Takes 2 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grote finale It Takes 2 vanavond te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV