Film Update: Toy Story kan het nog steeds, Shaft en MIB: International afgebrand en Dark Phoenix' officiële plan

Film Update: Toy Story kan het nog steeds, Shaft en MIB: International afgebrand en Dark Phoenix' officiële plan
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Nieuwe Toy Story 'still got it'
Toy Story 4 is vanaf het eind van deze maand (26 juni) te zien in de bioscoop. De eerste reacties stromen echter langzamerhand binnen. De film heeft, op het moment van schrijven, een historische Rotten Tomatoes-score van 100%. De eerste uitgebreide recensies omschrijven de film als een echte avonturenfilm, maar het einde zal onze harten laten breken...


Sony en WB floppen met eerste zomerrelease
Voor filmstudio's Sony en Warner Bros. is de start van het zomerseizoen is niet zo best. De eerste zomerreleases van de studio's zijn voorlopig geflopt.
Sony's eerste release, Men in Black International, staat met een zeer magere RT-score van 27% er voor de critici niet zo best op. Ook de box office cijfers zijn niet zo best: 26 miljoen dollar opening weekend met een productiewaarde van 110 miljoen.
Warner Bros. doet het niet veel beter met haar zomeropener, Shaft. Met een matige 35% en een box office cijfer van geschat 7 miljoen dollar opening weekend (wel een veel kleiner budget van 26 miljoen) staat ook WB er niet zo best op.
Sony heeft nog wel een klapper op de agenda met Spider-Man: Far From Home, WB komt ook nog met Annabelle Comes Home.


Dark Phoenix had heel ander einde...
De laatste FOX X-Men film ooit, Dark Phoenix, is deze week ook niet best ontvangen. Ook al hadden we het er vorige week ook al over, we moeten toch ook nog even melden dat het einde er wat anders uitziet dan in de eerste versie. Volgens schrijver-regisseur Simon Kinberg speelde de laatste acte zich af in de ruimte en waren er Skrulls aanwezig bij het eindgevecht! Omdat de film te veel overeenkomsten had met de in maart uitgekomen Marvel Studios-film Captain Marvel, hebben ze de finale herschreven...


Kort nieuws

  • FOX had ooit het idee een gigantische crossover uit te brengen met de X-Men, Fantastic Four, Deadpool en Daredevil (!) in één film! Die hadden we wel willen zien!
  • De nieuwe film van Sam Mendes (Skyfall) is begonnen met opnemen. De nieuwe Eerste Wereldoorlog-film 1917, met o.a. Benedict Cumberbach, Mark Strong en Colin Firth, zal in januari van volgend jaar in de bioscopen verschijnen.
  • Warner Bros toont de eerste beelden van de nieuwe Stephen King-film Doctor Sleep, het vervolg op de cultklassieker The Shining.
  • En dan: de filmrecensies! Barry Kuiper pakte deze week de tranentrekker Five Feet Apart en de Netflix-film Rim of the World bij de kladden.


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV