Serie Update: Nieuwe plannen Krypton, Details rond Loki en nieuw seizoen X-Men: The Animated Series?

Serie Update: Nieuwe plannen Krypton, Details rond Loki en nieuw seizoen X-Men: The Animated Series?
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Krypton zeker vijf seizoenen
Goed nieuw voor de fans van de DC-serie Krypton: de serie heeft een flinke langetermijnsvisie op tafel gelegd. Volgens hoofdrolspeler Blake Ritson (in de rol van Brainiac) ligt er nog voor in ieder geval vijf seizoenen aan materiaal klaar voor de serie. De serie speelt zich af op de planeet Krypton en volgt de grootvader van Superman, Seg-El, die strijd om het behoud van de planeet.


Logo en plotdetails Disney+ serie Loki
Dit onderdeel bevat spoilers voor Avengers: Endgame.
Marvel Studios wil meerdere series creëren op Disney's nieuwe streamingservice, Disney+. Eerder hadden we het al over Falcon & Winter Soldier en WandaVision, deze week is er meer bekend over de nieuwe serie rond Thor's broeder Loki. Zo werd het nieuwe logo (hieronder) gepresenteerd en meer over het plot bekendgemaakt. Zo zou de serie zich afspelen in de alternatieve tijdlijn die Loki in Avengers: Endgame creërde bij het ontsnappen met de Tesseract.


Nieuw seizoen X-Men: The Animated Series op Disney+
Een van de succesvolste animatieserie van mid jaren '90 was zonder twijfel X-Men: The Animated Series. De makers van die serie willen nu een vervolg, op Disney+ en Disney XD, waarbij ze hun originele animatiestijl willen behouden. Er zijn al 76 afleveringen van de serie gemaakt. De serie is in Nederland nog op DVD verkrijgbaar.


Kort nieuws

  • Deze week werd het nieuwe logo van de Monsters Inc. spin off serie Monsters at Work gelanceert.
  • Hoofdrolspeelster Carla Gugino heeft aangegeven terug te willen komen voor een nieuw seizoen The Haunting of Hill House. Of het gaat gebeuren...
  • Denis Villeneuve is bezig met een grote film rond de boekenserie van Frank Herbert, Dune. Er zit echter ook een televisieserie over dezelfde franchise aan te komen op de toekomstige streamingdienst van Warner Bros.
  • Belangrijk voor de (nu al) fans van de mini-serie Chernobyl: hoe kijk je Chernobyl nu eigenlijk? We zetten het op een rij.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Nieuwe plannen Krypton, Details rond Loki en nieuw seizoen X-Men: The Animated Series? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV