Recensie: Netflix-film Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston

Recensie: Netflix-film Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston
Potje Cluedo en een vleugje Formule 1 in Monte Carlo

Film :

Afgelopen vrijdag heeft Netflix de Netflix Original-film Murder Mystery toegevoegd aan de streamingservice. Niemand minder dan Adam Sandler en Jennifer Aniston komen op de heenvlucht naar Europa een man van adel tegen, die hen uitnodigd voor een wel heel luxe vakantie. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Murder Mystery.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies. Lees ook welke films er in juni worden toegevoegd aan Netflix.

Wie is de dader?
In Murder Mystery gaan NYPD-agent Nick Spitz (Adam Sandler) en zijn vrouw Audrey (Jennifer Aniston) op - een extreem late - huwelijksreis naar Europa. In het vliegtuig vanuit New Yrok worden ze in een toevallige ontmoeting uitgenodigd voor een luxe familiediner op de jacht van een multimiljonair. Op de boot wordt diezelfde bejaarde man plotseling vermoord, waardoor de twee hoofdrolspelers opeens de hoofdverdachten worden. Ja, het balletje kan raar rollen.

Acteur Luke Evans, Adam Sandler en Jennifer Aniston in de film Murder Mystery

Beoordeling van Gids.tv
Deze toch wel wat middelmatige Murder Mystery gooit de films Overboard, het hilarische Game Night en Agatha Christies Murder on the Orient Express in de mix. Maar nu met het prachtige luxe Monte Carlo als stralend decor. Daarbij valt op dat er een flinke cast met grote namen in de film speelt. Luke Evans (Beauty and the Beast) heeft een opvallend leuke rol en zorgt voor de nodige Britse alure. In Amerika kunnen ze geen genoeg krijgen van acteur Adam Sandler, maar wij duidelijk iets minder. Eerlijk is eerlijk: dit is wel één van de beste Sandler-films op Netflix. Het is geen hoogvlieger, maar voor een keer is het best aardig. Mits je het genre kunt waarderen, dat dan weer wel.

Cast
Naast Adam Sandler (Big Daddy) en Jennifer Aniston (Horrible Bosses) zijn ook Luke Evans (Dracula Untold), Terence Stamp (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) en Gemma Arterton (Kingsman: The Great Game) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kyle Newacheck (Community).

Murder Mystery is vanaf 14 juni 2019 te zien op Netflix. Genre: Komedie, Mystery en Actie. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score 6,2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV