Vandaag o.a. darts en WK play-off

Vandaag o.a. darts en WK play-off
Belangrijkste livesport van de dag

Sport

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

  • Darts: Grand Slam Of Darts

Live verslag van de derde dag van de Grand Slam Of Darts, met de Nederlanders Jeffrey de Zwaan en Berry van Peer. Dinsdag komen Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Danny Noppert in actie. Het verslag is van 20:00 tot 00:00 uur te zien op de livestream van RTL 7 Darts en vanaf 22:30 uur zijn samenvattingen en live-verslagen te zien in de uitzending op RTL 7.

  • Voetbal: WK play-off

Returnwedstrijd Italië - Zweden om een plek op het WK voetbal van 2018 in Rusland. Om 20:45 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

  • Tennis: ATP Finals

Live verslag van Thiem - Dimitrov om 15:00 uur en Nadal - Goffin om 21:00 uur op FOX Sports 4. BBC Two doet 's middags tussen 15:00 en 17:45 uur live verslag van het toernooi.

Tags: voetbal, sport, tennis, WK voetbal, rafael nadal, david goffin, grand slam, michael van gerwen, darts, dominic thiem, FOX Sports, Raymond van Barneveld, livestream, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »