Formule 1 GP van Frankrijk 2019 live op tv: tijden

Formule 1 GP van Frankrijk 2019 live op tv: tijden
Tijdschema achtste grand prix

Sport :

Op zondag 23 juni is de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk. Op vrijdag 21 juni begint het raceweekend met de vrije trainingen, gevolgd door de kwalificatie op zaterdag en race op zondag. Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland doen live verslag. Gids.tv zet hieronder het tijdschema op een rij.

Welk team doorbreekt Mercedes-hegemonie?
Na een derde van de races heeft nog geen enkel ander team dan Mercedes op het hoogste treetje van het podium gestaan. Lewis Hamilton won vijf races, Valtteri Bottas won er twee. Een jaar geleden was Hamilton de winnaar in Frankrijk.

Programma Formule 1 GP van Frankrijk 2019 live op tv (alles op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select):

 • Vrijdag 21 juni
  • 11.00 uur: vrije training 1

 • 15.00 uur: vrije training 2

 • Zaterdag 22 juni
  • 12.00 uur: vrije training 3


* 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
* 15.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

 • Zondag 23 juni
  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Formule 1 bij Ziggo Sport
Abonnees van Ziggo-televisie kunnen op kanaal 14 gratis naar de GP van Frankrijk op Ziggo Sport kijken. Daarnaast zien abonnees van het sportpakket Ziggo Sport Totaal alle actie in de Formule 1 rechtstreeks op Ziggo Sport Select.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in Frankrijk ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van Frankrijk 2019 is zondag 23 juni om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van Frankrijk 2019 live op tv: tijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV