"Film1 gaat toch door met lineaire uitzendingen en op internet"

"Film1 gaat toch door met lineaire uitzendingen en op internet"
Filmzender maakt doorstart

Nieuws :

Anderhalve maand geleden werd bekend dat Film1 per 1 augustus 2019 zou stoppen met lineaire uitzendingen, maar wel online bereikbaar zou blijven. Nu meldt Totaal TV dat de lineaire uitzendingen alsnog blijven bestaan, hoewel Film1 er zelf nog geen melding van heeft gemaakt.

Lineair en OTT
Ziggo-gebruikers hebben de meest uitgebreide toegang tot de kanalen van Film1. Zij kunnen alle vier kanalen ontvangen, waar het aanbod bij andere distributeurs is teruggebracht tot één kanaal. Daarnaast zal Film1 een OTT-abonnement aanbieden. OTT staat voor over-the-top content. In dit geval zijn dat films die direct van de filmdistributeur naar de klanten wordt verstuurd, waarbij de provider dient als een soort doorgeefluik.

Abonnementen
Het lineaire abonnement kost bij Ziggo, waar de klant dus toegang heeft tot vier filmkanalen, €14,95 per maand. Het OTT-abonnement zal €7,99 per maand kosten en is vergelijkbaar met een abonnement op een streamingdienst als Netflix of Videoland. Sinds maandag 17 juni is Ziggo weer begonnen met het verkopen van Film1-abonnementen aan klanten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Film1 gaat toch door met lineaire uitzendingen en op internet" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV