Herman den Blijker vertelt over zijn levensbedreigende overgewicht in Van der Vorst ziet sterren

Herman den Blijker vertelt over zijn levensbedreigende overgewicht in Van der Vorst ziet sterren
Beroemde tv-kok krijgt bezoek van Peter van der Vorst

Kijktip :

Op donderdag 20 juni gaat Peter van der Vorst met Van der Vorst ziet sterren weer langs bij twee BN'ers. Eén van hen is tv-kok Herman den Blijker, die openhartig vertelt over zijn levensbedreigende overgewicht.

Belangrijke periode
Story schrijft dat in de uitzending van 20 juni duidelijk wordt dat Den Blijker met zijn leven speelt als hij niet snel wat aan zijn gewicht doet. De kok vertelt dat de periode die nu aanbreekt cruciaal is: hij is zestig jaar en moet zeker twintig kilo afvallen om op een redelijk gezond gewicht van 110 kilo uit te komen, anders is hij binnen tien jaar misschien al overleden.

Samantha Steenwijk
De andere BN'er die verblijd wordt met een bezoekje van Van der Vorst is zangeres Samantha Steenwijk, die landelijk bekend werd door deelnames aan twee talentenjachten: Bloed, zweet & tranen (2013) en The Voice of Holland (2017-2018). Van der Vorst zoekt haar thuis én achter de schermen bij Holland zingt Hazes op, waar André Hazes jr. een pikant boekje over haar opendoet.

Van der Vorst ziet sterren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Van der Vorst ziet sterren terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Herman den Blijker vertelt over zijn levensbedreigende overgewicht in Van der Vorst ziet sterren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen