Veelgeprezen documentaire Elvis Presley: The Searcher te zien op Canvas

Veelgeprezen documentaire Elvis Presley: The Searcher te zien op Canvas
Documentaire wordt in twee delen uitgezonden

Kijktip :

Nog altijd spreekt de naam Elvis Presley tot de verbeelding. Ver voor Madonna, Prince, Beyoncé en Rihanna was hij de eerste artiest die aan zijn voornaam genoeg had om te weten over wie het gaat. Canvas zendt op 20 en 27 juni een drie uur durende documentaire over hem uit.

Pionier
Elvis Presley is één van de pioniers van de rockmuziek. In 1954 brak hij voorzichtig door met zijn single 'That's All Right', om in de jaren erna uit te groeien tot een wereldster met hits als 'Hound Dog', 'Jailhouse Rock', 'In the Ghetto' en 'Suspicious Minds'. In 1977 overleed de muzieklegende op 42-jarige leeftijd, maar nog altijd wordt hij gezien als één van de grootste muzieksterren aller tijden.

Prachtige documentaire
In de prachtige documentaire Elvis Presley: The Searcher (7,7 op IMDb) wordt het volledige verhaal van Elvis Presley verteld, van zijn kinderjaren tot aan zijn dood. De docu bevat uniek beeldmateriaal uit privécollecties van over de hele wereld en interviews met producers, technici, regisseurs en andere artiesten die hem goed kenden of door hem beïnvloed werden.

De documentaire Elvis Presley: The Searcher wordt in twee delen, op 20 en 27 juni om 23.05 uur, uitgezonden op Canvas.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veelgeprezen documentaire Elvis Presley: The Searcher te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV