Vanavond op tv: Nederland - Canada (WK Vrouwenvoetbal), Van der Vorst ziet sterren met Herman den Blijker en meer

Vanavond op tv: Nederland - Canada (WK Vrouwenvoetbal), Van der Vorst ziet sterren met Herman den Blijker en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 juni

Kijktip :

De traditionele publiekstrekker Van der Vorst ziet sterren heeft vanavond Herman den Blijker, die openhartig is over zijn overgewicht, en zangeres Samantha Steenwijk in de uitzending. Op TLC begint de serie sMothered en er is natuurlijk meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Canada (WK Vrouwenvoetbal)

NPO 1
NPO 1
17:50 uur

Live verslag van Nederland - Canada, de laatste groepswedstrijd van de Oranjeleeuwinnen op het WK vrouwenvoetbal. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur, de bal gaat om 18.00 uur rollen in Reims. Beide landen zijn na twee overwinningen al zeker van de achtste finales, maar wie wordt de winnaar van Groep E? Als Nederland groepswinnaar wordt (een gelijkspel is daarvoor genoeg) ontmoet het in de volgende wedstrijd Japan, de nummer twee uit Groep D.

Van der Vorst ziet sterren: Herman den Blijker

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Peter van der Vorst gaat in deze aflevering van Van der Vorst ziet sterren weer op bezoek bij twee bekende Nederlanders. De eerste is één van 's lands bekendste tv-koks: Herman den Blijker. De Rotterdammer is openhartig over zijn verleden, heden en toekomst en vertelt onder meer over zijn levensbedreigende overgewicht. Van der Vorst bezoekt ook zangeres Samantha Steenwijk, die bekend werd door The Voice of Holland.


Nieuw: sMothered

TLC
TLC
21:30 uur

TLC begint vanavond met de nieuwe serie sMothered, waarin onafscheidelijke moeders en dochters geportretteerd worden. Vaak genoeg zegt een dochter dat haar moeder haar beste vriendin is, maar soms gaat het wel heel ver: sommigen zijn nagenoeg onafscheidelijk en lijken als twee druppels water op elkaar. In de eerste aflevering is er aandacht voor de 59-jarige Dawn en haar 28-jarige dochter Cher, die zo veel op elkaar lijken dat mensen soms denken dat ze een tweeling zijn.


DWDD Summerschool: Waylon

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

In de tweede aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over een aantal van zijn muzikale idolen, echte outlaws in de countrymuziek. Johnny Cash, Waylon Jennings en Kris Kristofferson behoren tot de allergrootsten in het countrygenre, maar hun levens kenden de nodige tegenslagen. Waylon vertelt hun verhalen, vol drank, drugs en gevangenisstraffen, en speelt met een gitaar op schoot zijn favoriete liedjes.


Docu: Home Away from Home

NPO 2
NPO 2
23:00 uur

De Zuid-Koreaanse kunstenaar Do Ho Suh is gefascineerd door de thema's 'thuis' en 'huis'. Een grote inspiratiebron voor Do Ho Suh is het traditionele huis van zijn ouders in Zuid-Korea, waar hij een driedimensionele replica van zijde van maakte. Voor een ander kunstwerk bekleedde Suh zijn appartement in New York helemaal met papier, dat hij vervolgens inkleurde. Regisseur Marjoleine Boonstra volgt de Zuid-Koreaanse kunstenaar in de documentaire Home Away from Home.


Docu: Elvis Presley - The Searcher

Canvas
Canvas
23:05 uur

De Vlaamse zender Canvas zendt vanavond en volgende week (donderdag 27 juni) in twee delen de drie uur durende, veelgeprezen documentaire Elvis Presley - The Searcher. Presley is nog altijd één van de grootste muziekiconen aller tijden, maar wie was de zanger echt? De documentaire vertelt zijn volledige levensverhaal, van zijn kindertijd tot aan de opnames van zijn laatste album in 1976. Vele bekenden van Presley komen aan het woord en er zijn unieke beelden te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Canada (WK Vrouwenvoetbal), Van der Vorst ziet sterren met Herman den Blijker en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV