RTL zendt The Best of the Voice Worldwide uit

RTL zendt The Best of the Voice Worldwide uit
Hoogtepunten uit talentenjacht hele zomer op RTL 4

Kijktip :

Het is één van de grootste successen uit de lange carrière van tv-magnaat John de Mol: The Voice. Het begon in 2010 allemaal in Nederland, maar inmiddels is de talentenjacht in ruim 180 landen te zien met een eigen versie. RTL 4 zendt de hele zomer de hoogtepunten uit.

Succesverhaal
John de Mol bedacht de formule, met onder meer de 'blind audition' en de coaches, die grote sterren moesten zijn. Op één belangrijk punt kwam de hulp van zanger en coach Roel van Velzen van pas: hij bedacht het principe van de draaiende stoelen, wat nu hét kenmerk van de Voice-franchise is geworden en één van de redenen waarom het een wereldwijd fenomeen werd.

The best of
In het programma The Best of the Voice Worldwide komen talenten uit alle landen voorbij. Wij herinneren ons vooral Nederlandse winnaars als Ben Saunders, O'G3NE en Maan, maar wie waren de beste in andere landen? Ook de reacties van de coaches komen voorbij, met wereldsterren als Adam Levine, Christina Aguilera, Shakira, Usher, Pharrell, Alicia Keys, Tom Jones, will.i.am en Kylie Minogue.

The Best of the Voice Worldwide is vanaf 21 juni elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Best of the Voice Worldwide terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL zendt The Best of the Voice Worldwide uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV