Realityserie André Hazes jr. opnieuw te bewonderen op SBS 6

Realityserie André Hazes jr. opnieuw te bewonderen op SBS 6
Elke vrijdag een aflevering van Ik haal alles uit het leven

Kijktip :

André Hazes jr. lijkt met de dag populairder te worden in Nederland. De jonge volkszanger klimt steeds meer uit de enorme schaduw die zijn vader heeft achtergelaten. In de realitysoap Ik haal alles uit het leven is zijn privéleven te volgen en krijgen we een kijkje achter de schermen bij zijn optredens.

Herhalingen
Tot nu toe zijn er drie seizoenen en vierentwintig afleveringen verschenen van de realityshow rond de jongste Hazes-telg. Het laatste seizoen wordt deze zomer herhaald op SBS 6. Hierin is te zien hoe Hazes jr. een gezinnetje sticht en daar veel aandacht aan moet schenken. Verder staat er een verhuizing op het programma, wordt hij gevolgd tijdens de promotietour voor zijn nieuwste album en kijken we achter de schermen mee bij zijn uitverkochte concertreeks in Ahoy.

Wereldberoemd in Nederland
In de beelden is te zien hoe Hazes jr. hard aan zijn eigen carrière werkt, maar soms ook een pas op de plaats moet maken. Het enorme succes van zijn single 'Leef!' (2015) heeft hem wereldberoemd in Nederland gemaakt, en daar komen de nodige verwachtingen bij kijken, zoals bijzondere optredens op Curaçao en in de extra beveiligde inrichting in Vught. Hoe houdt hij alle ballen in de lucht?

De herhalingen van André Hazes - Ik haal alles uit het leven zijn vanaf 21 juni elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van André Hazes - Ik haal alles uit het leven terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Realityserie André Hazes jr. opnieuw te bewonderen op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV