Film Update: Re-release Avengers: Endgame, nieuw Pixar-project Soul en kijkcijferkanon Murder Mystery

Film Update: Re-release Avengers: Endgame, nieuw Pixar-project Soul en kijkcijferkanon Murder Mystery
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Endgame gaat iedereen pakken!
Langzaamaan verdwijnt Avengers: Endgame uit de internationale bioscoopzalen. Tot nu toe heeft Endgame nog niet het record van James Cameron's Avatar uit de boeken gestreept. Daar laat Kevin Feige het echter niet bij zitten, want de nieuwste Avengers krijgt een re-release met extra beelden! Ga jij hiervoor nog een keer naar de bioscoop?


Tweede nieuwe Pixar-project heet Soul
Pas geleden zagen we een flink schema van Disney-releases tussen 2019 en 2028. Op het schema staan voor volgend jaar, 2020, twee Pixar-releases. De eerste is Onward, de Tom Holland-Chris Pratt film waarvoor we pas de eerste trailer zagen. De tweede film voor 2020 is nu ook bekend: Soul. De film is een productie van regisseur Pete Docter (Up, Inside Out) en zal ons tot de uitersten van de aarde leiden.

Pete Docter, regisseur van Soul


Netflix heeft kijkcijferkanon binnen: Murder Mystery
De nieuwste Original-film van Netflix heet Murder Mystery en is een bijzondere samenwerking tussen Adam Sandler (Pixels) en Jennifer Aniston (Friends). Het is hun eerste samenwerking sinds de cultklassieker Just Go With It uit 2011. De film wordt extreem goed bekeken, want met 30,9 miljoen streamers laat de film alleen Bird Box voor zich wat betreft meeste streams in de eerste week. Onze recensent Barry was een van de 30,9 miljoen die de film streamde. Lees hier zijn recensie van Murder Mystery.


Kort nieuws

  • De Kingsman-prequel heet niet The Great Game, maar The Kings Man. Dus, is zijn geheel: Kingsman: The Kings Man. Hmm...
  • West Side Story krijgt een remake van topregisseur Steven Spielberg. De eerste foto kwam deze week naar buiten.
    West Side Story
  • De nieuwe Chucky-film Child's Play is verrassend goed ontvangen. Met een kleine 59% op Rotten Tomatoes opent de film sterker dan verwacht en ook de eerste Nederlandse recensies zijn vrij goed.
  • En dan: de filmrecensies! Barry Kuiper heeft deze week de Netflix-tophit Murder Mystery gezien. Ook is hij in het avontuur van de nieuwe Men in Black gedoken.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film Update: Re-release Avengers: Endgame, nieuw Pixar-project Soul en kijkcijferkanon Murder Mystery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV