Comedy Central maakt nieuwe YouTube-serie: Comedians Solve World Problems

Comedy Central maakt nieuwe YouTube-serie: Comedians Solve World Problems
Elke dinsdag een nieuwe aflevering op YouTube-kanaal

Nieuws :

De problemen in de wereldpolitiek stapelen zich op, van oorlogen en gewapende conflicten tot onenigheid in de politiek en klimaatproblemen. Comedy Central komt met dé oplossing: laat comedians de wereldproblemen oplossen.

Creatieve oplossingen
Na het succes van het eerste seizoen in het Verenigd Koninkrijk breidt het Comedy Central YouTube-kanaal zijn aanbod uit met Comedians Solve World Problems. Onder leiding van Pepijn Schoneveld pakken comedians stuk voor stuk een echt wereldprobleem aan. In elke aflevering laten twee comedians hun creatieve licht schijnen op een kwestie en komen ze met de meest bijzondere oplossingen.

Maar eerst: afkraken
Voordat het wereldprobleem als opgelost of onopgelost verklaard wordt, zullen de comedians het probleem eerst tot op het bot afbreken en daarover debatteren om zo tot verschillende creatieve oplossingen of alternatieven te komen. Van seksisme tot aan Social Media verslaving – alles komt aan bod. Enkele van de comedians die een probleem aanpakken zijn Fuad Hassen, Martijn Kardol, Soe Nsuki en Anne Neuteboom.

Op het YouTube kanaal van Comedy Central NL verschijnt elke dinsdag een nieuwe aflevering van Comedians Solve World Problems.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Comedy Central maakt nieuwe YouTube-serie: Comedians Solve World Problems of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV