Recensie: Men in Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson

Recensie: Men in Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson
Een belediging voor de franchise: gemis Will Smith wordt pijnlijk duidelijk

Film :

Op donderdag 20 juni is de buitenaardse actiekomedie Men in Black: International in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Als de kenmerkende zenuwachtige muziek begint gaat je hart toch sneller kloppen, maar dit enthousiasme verdwijnt snel: je hoopt bijna dat ze de Neuralyzer gebruiken, zodat je niet meer weet dat je deze film gezien hebt. Lees hier de filmrecensie van Men in Black: International.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
Men in Black: International volgt de agenten M en H, twee leden van een zeer geheime internationale organisatie. Ze hebben onze planeet al jaren behoed voor de enorme dreigingen van het uitschot van het heelal. De uitdaging wordt alleen maar groter als blijkt dat zich een mol in hun organisatie bevindt.

Tessa Thompson (Agent M) en Chris Hemsworth (Agent H) in Men in Black: International

Beoordeling van Gids.tv
Bij het zien van dit nieuwe deel krijg je meteen heimwee naar de oude Men in Black-films. Het ontbreken van de hoofdrolspelers Will Smith, Tommy Lee Jones en Josh Brolin is een aderlating voor de serie. Er zijn weinig positieve punten aan te wijzen in Men in Black: International, dat meer een slechte herhaling van zetten is. Deze derde sequel heeft een inspiratieloos verhaal, is saai, mist humor (alle grappen zitten in de trailer) en is niet te redden door Emma Thompson en Chris Hemsworth. Ook ontbreekt het aan chemie tussen de twee hoofdrolspelers. Een zware belediging voor de franchise, die eigenlijk niet gemaakt had mogen worden.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Bad Times at the El Royale ) en Tessa Thompson (Avengers: Endgame) zijn ook Rebecca Ferguson (The Greatest Showman), Emma Thompson (Johnny English Strikes Again) en Liam Neeson (Cold Pursuit) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8).

Men in Black: International is vanaf 20 juni 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie, Actie, Sciencefiction. Tijdsduur: 115 minuten. IMDb-score: 5,6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Men in Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV