Rock Werchter is in aantocht, daarom een speciale vooruitblik op Canvas

Rock Werchter is in aantocht, daarom een speciale vooruitblik op Canvas
44e editie van 27 tot 30 juni in Werchter

Kijktip :

In Nederland lopen alle festivalbezoekers weg met Pinkpop en Lowlands, maar ook in België kunnen ze er wat van. Rock Werchter behoort al jaren tot de grootste muziekfestivals van Europa en van 27 tot 30 juni vindt de 44e editie plaats. Canvas blikt vooruit.

IJzersterke line-up
Rock Werchter voorziet muziekliefhebbers in alle soorten en maten van grote namen. Zo maar een greep uit de ijzersterke line-up van dit jaar: Pink, Bastille, Elbow, Tool, The Cure, Weezer, Janelle Monáe, The 1975, Robyn, Mumford & Sons, Florence + The Machine, Macklemore, Muse, Greta Van Fleet, New Order en Underworld.

Vlaamse artiesten
Op Canvas is een speciale voorbeschouwing op deze editie van het festival te zien met artiesten van eigen bodem. Jente Pironet, Fenne Kuppens en Zwangere Guy vertellen over hun band met Rock Werchter, hoe ze naar het festival toeleven en welke namen uit de fraaie line-up ze hebben omcirkeld in hun agenda's.

De vooruitblik op Rock Werchter 2019 is op vrijdag 21 juni om 21.20 uur te zien op Canvas.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rock Werchter is in aantocht, daarom een speciale vooruitblik op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV