College Tour ontvangt regisseur Diederick Koopal

College Tour ontvangt regisseur Diederick Koopal
Laatste aflevering van eerste seizoen met Matthijs van Nieuwkerk

Kijktip :

Op zondag 23 juni staat alweer de laatste aflevering van dit seizoen van College Tour op het programma. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt samen met een zaal vol geïnteresseerde studenten regisseur Diederick Koopal.

Reclameman
Koopal zette zijn eerste stappen op regiegebied in de reclamewereld. Hij is verantwoordelijk voor een aantal van de meest iconische reclames uit de Nederlandse geschiedenis. Zo bedacht hij onder meer de slogans "4 uur Cup a Soup, dat zouden meer mensen moeten doen", "Biertje?" en "Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet". Hij kreeg zelfs een Gouden Loeki Aller Tijden voor de Rolo-reclame met een olifant in de dierentuin.

Films
Na jaren te hebben vertoefd in de reclamewereld maakte Koopal in 2012 zijn speelfilmdebuut. En dat deed hij direct goed: De Marathon behoort tot de leukste Nederlandse comedy's van de laatste jaren. De regisseur verdiende zijn sporen definitief met de verfilming van het leven van volkszanger André Hazes: Bloed, zweet & tranen.

De laatste aflevering van dit seizoen van College Tour is zondag 23 juni om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op College Tour ontvangt regisseur Diederick Koopal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier