Art Rooijakkers presenteert Holland - België voor RTL

Art Rooijakkers presenteert Holland - België voor RTL
Spelshow vanaf zondag 23 juni te zien op RTL 4

Kijktip :

Na de overstap van presentator Art Rooijakkers naar RTL, vorig jaar, was de presentatie van het programma Holland - België één van zijn eerste klussen. RTL zendt het eerste seizoen van de komische spelshow vanaf zondag 23 juni opnieuw uit.

Vooroordelen
De Nederlanders en de Belgen hebben genoeg vooroordelen over elkaar, maar wat is daar van waar? Door middel van meerdere spellen laten de teams zien hoeveel ze weten over elkaars land, gewoonten en tradities. Ook wordt de zelfkennis van de teams op de proef gesteld: hoeveel weten ze eigenlijk van hun eigen land? Inmiddels is al bekend dat de show ook een nieuw seizoen krijgt.

Teams
De twee teams worden geleid door een teamcaptain: Ruben Nicolai voor Nederland, de Vlaamse acteur Louis Talpe voor België. Elke week krijgen ze twee nieuwe teamgenoten, en in de eerste aflevering krijgt Nicolai gezelschap van presentatrice Gwen van Poorten en cabaretier Martijn Koning, terwijl het Belgische team gecompleteerd wordt door acteur Guga Baúl en zanger Koen Wauters. Rooijakkers krijgt bij de presentatie hulp van Jonas van Geel.

Holland - België is vanaf zondag 23 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Holland - België terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers presenteert Holland - België voor RTL of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen