Serie Update: Eerste beelden Titans seizoen 2, Nog meer Star Trek en IMDBtv in Nederland!

Serie Update: Eerste beelden Titans seizoen 2, Nog meer Star Trek en IMDBtv in Nederland!
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Superboy in Titans seizoen 2!
Het tweede seizoen van de DC Universe serie Titans staat voor de deur. Dat betekent: foto's, trailers en pers! Nu de eerste foto van een nieuw personage in het tweede seizoen: Superboy, gespeeld door Joshua Orpin. Het is wachten op de eerste foto van Krypto de superhond!

Superboy in Titans

Elke week Star Trek vanaf volgend jaar?

Er moet in Amerika vanaf 2020 elke week een aflevering van een Star Trek-serie te zien zijn. Volgens franchisehoofd Alex Kurtzman moet iedere serie een eigen 'gevoel en vibe' krijgen. Op dit moment werken ze aan een derde seizoen van Discovery, werken ze aan de spin-off rond Captain Picard en is een animatieserie in productie. Wat hiervan in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Genoeg nieuws voor de Star Trek-fans!

IMDBtv in Nederland
IMDBtv is vanaf dit najaar te zien in Europa en dus ook in Nederland. De dienst biedt gratis televisieseries en films aan. Op dit moment zijn daar bijvoorbeeld Captain Fantastic, La La Land en Drive beschikbaar. Lees hier meer over IMDBtv in Nederland.

Kort nieuws

  • Het nieuwe seizoen van Casa de Papel krijgt vijf nieuwe bendeleden!
  • De nieuwe sci-fi miniserie Brave New World krijgt een flinke castuitbreiding. De grootste namen: Alden Ehrenreich (Solo) en Demi Moore!
  • De cancelling van Swamp Thing blijft bijzonder: nu is acteur Derek Mears boos. "Wij wisten zelfs niet dat de serie geannuleerd werd, laat staan de fans. Krijgen die de rest niet te zien?"
  • De recensies dan: Recensent Barry Kuiper zag deze week When They See Us, een Netflix Original.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV