Vanavond op tv: start nieuwe detective Take Two en Floortje naar het Einde van de Wereld

Vanavond op tv: start nieuwe detective Take Two en Floortje naar het Einde van de Wereld
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 juni

Kijktip :

Vanavond start Net5 met de nieuwe detectiveserie Take Two. NPO1 komt met een herhaling van Floortje naar het Einde van de Wereld in Tonga en op NPO3 is een registratie van het Best Kept Secret Festival te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Take Two

NET 5
NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond wordt de nieuwe detectiveserie Take Two uitgezonden op Net5. De serie begint vanavond met drie afleveringen. Vanaf volgende week zijn er wekelijks dubbele afleveringen te zien vanaf 20:30 uur op Net5.

In Take Two probeert voormalig televisiester Sam Swift (gespeeld door Rachel Bilson) haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten.

Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik (Eddie Cibrian), die in eerste instantie alles behalve blij is met Sam.


Floortje naar het einde van de wereld: Tonga

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

Vanavond wordt Floortje Dessings reis naar Tonga herhaald. Floortje reist in deze aflevering van Floortje naar het einde van de wereld naar een piepklein eilandje in de Stille Oceaan: Nomuka. Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga.

Ze logeert bij de Australische David en Tristin Sheen die hier samen met hun twee kinderen een droombestaan leiden. Meer dan twintig jaar geleden besloten de voormalig professioneel windsurfer en zijn vrouw voor onbepaalde tijd de wereld over te zeilen.


Start: Blue Planet II

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

Deze zomer wordt de Britse natuurdocumentairereeks Blue Planet II herhaald op NPO 2. De komende zaterdagen zie je vanaf 21:05 uur onder andere hoog opspringende vissen die vogels vangen, vreemde octopussen in de Zuidelijke IJszee en een verbazingwekkend intelligente vis mét gereedschap.

Deze eerste aflevering is een zeereis van de tropen naar de polen. Overal bruist het van het leven, heel divers maar toch verbonden.


Verslag: Best Kept Secret-festival 2019

NPO 3
NPO 3
23:35 uur

Verslag van de hoogtepunten van Best Kept Secret 2019, dat plaatsvond van 31 mei tot en met 2 juni in Hilvarenbeek. Er zijn reportages, interviews en optredens te zien van onder andere Kraftwerk, The Raconteurs, Christine & The Queens, Carly Rae Jepsen en Bon Iver.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start nieuwe detective Take Two en Floortje naar het Einde van de Wereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV