Vanavond op tv: College Tour met regisseur Diederick Koopal, spelshow Holland-België en meer

Vanavond op tv: College Tour met regisseur Diederick Koopal, spelshow Holland-België en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 juni

Kijktip :

Vanavond wordt de laatste aflevering van dit seizoen van College Tour uitgezonden, in deze uitzending wordt regisseur Diederick Koopal ondervraagd door Matthijs van Nieuwkerk en de aanwezige studenten. Ook gaat Nederland de strijd aan met onze zuiderburen, in een herhaling van het eerste seizoen van de spelshow Holland-België. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Holland-België

RTL 4
RTL 4
20:02 uur

De komende zondagen wordt het spelprogramma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, herhaald op RTL 4. Hierbij komen alle vooroordelen en verschillen tussen de landen voorbij. Onder leiding van Ruben Nicolai strijden de Nederlanders tegen het Belgische team van Louis Talpe. Art Rooijakkers en de Vlaamse presentator Jonas van Geel zijn de presentatoren en scheidsrechters. Nederland wordt vanavond bijgestaan door presentatrice Gwen van Poorten en cabaretier Martijn Koning. Het Belgische team bestaat naast Talpe uit acteur Guga Baúl en zanger Koen Wauters.


College Tour: regisseur Diederick Koopal

NPO 1
NPO 1
20:25 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van College Tour is de regisseur Diederick Koopal te gast. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en de aanwezige studenten vragen hem het hemd van het lijf. Koopal is onder meer bekend als regisseur van de André Hazes-film Bloed, Zweet En Tranen. Ook zat hij achter diverse slogans en filmpjes uit de reclamewereld, zoals de Albert Heijn-supermarktmanager meneer Van Dalen en ‘Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet’.


Nieuw: America's Got Talent - The Champions

RTL 4
RTL 4
21:36 uur

In de talentenjacht America's Got Talent: The Champions komen allerlei deelnemers uit de Got Talent-edities bij elkaar. Winnaars, finalisten en andere succesvolle of opmerkelijke deelnemers uit de Amerikaanse en andere internationale edities gaan de strijd met elkaar aan om de prijs van beste act te winnen. Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel zijn de juryleden die de talenten beoordelen en bepalen welke winnaar er met 25.000 dollar vandoor gaat.


Nieuw: Fish Or Die

Discovery Channel
Discovery Channel
22:00 uur

Chris Owens is helemaal gek van vissen en voor Fish Or Die reist hij samen met zijn vrienden Jay, Brad en Brian de wereld rond. Ze gaan op zoek naar wateren waar nog nooit iemand in heeft gevist. In hun oude busje rijden ze naar de meest afgelegen gebieden en komen ze in aanraking met de vriendelijke bevolking, gevaarlijke drugskartels en gevaarlijke dieren.
Fish or Die is vanaf vanavond elke zondag om 22:00 uur te zien op Discovery. Bekijk op welk kanaal je deze zender bij jouw tv-aanbieder vindt op gids.tv/4311/welk-kanaal-discovery.


Docu: What Walaa Wants

Canvas
Canvas
22:55 uur

Deze documentaire draait om Wallaa, een meisje dat is opgegroeid in een vluchtelingenkamp op de Westelijke Jordaanoever. In deze periode zat haar moeder in de gevangenis. Ze heeft de ambitie om een van de weinige vrouwen bij de Palestijnse veiligheidsdienst te worden, maar dat is geen makkelijke opgave voor een meisje dat zich moeilijk aan alle regels kan houden en te maken krijgt met allerlei obstakels en vooroordelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: College Tour met regisseur Diederick Koopal, spelshow Holland-België en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV