Freek de Jonge vanavond te gast bij Café Hendriks & Genee

Freek de Jonge vanavond te gast bij Café Hendriks & Genee
Kan cabaretier voor stijgende kijkcijfers zorgen?

Kijktip :

Freek de Jonge schuift vanavond aan bij Café Hendriks & Genee. De cabaretier heeft veel om over te vertellen. Zo viert hij binnenkort niet alleen zijn 75e verjaardag, maar ook het feit dat hij 50 jaar in het vak zit.

Ook Huub Stapel komt langs
De Jonge vertelt onder meer over zijn Week Van Freek, hij staat zeven avonden in de Haarlemse Stadsschouwburg. Ook gaat maandag zijn documentaire FREEK in première. Huub Stapel komt ook langs om te vertellen over zijn nieuwe theatershow. Daarnaast worden de verkiezing Miss Boerin 2019 en het succes van vrouwelijke ondernemers besproken in de uitzending van zondagavond.

Gaan kijkcijfers nog stijgen?
De kijker weet de nieuwe talkshow nog niet echt te vinden. Café Hendriks & Genee kende twee weken geleden een dieptepunt met 142.000 kijkers, vorige week steeg dit aantal naar 200.000 kijkers. Hendriks kreeg veel kritiek te verduren, vooral na het interview met Art Rooijakkers.

Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.00 uur te zien bij Veronica. Je kunt elke aflevering van Café Hendriks & Genee terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Freek de Jonge vanavond te gast bij Café Hendriks & Genee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV