Stef Blok te gast in MAX Vakantieman

Stef Blok te gast in MAX Vakantieman
Minister van Buitenlandse Zaken komt praten over de problemen van toeristen

Kijktip :

Vanavond (maandag 24 juni) krijgt het programma MAX Vakantieman een bijzondere gast op bezoek: Stef Blok, de minister van Buitenlandse Zaken. Hij komt praten over de problemen van Nederlanders in het buitenland.

Vervelende situaties
De zomervakantie komt steeds dichterbij en dat betekent dat veel Nederlanders zich klaarmaken voor een reis naar een zonnige bestemming. Op hun vakantiebestemming kunnen ze, als er problemen zijn, altijd terugvallen op de Nederlandse ambassade. Schijnbaar onschuldige acties, zoals het meenemen van een steen van een Grieks strand, kunnen namelijk vervelende gevolgen hebben.

Wat te doen?
Minister Stef Blok (VVD) van Buitenlandse Zaken schuift vanavond aan in MAX Vakantieman om deze problemen te bespreken. Wat moeten Nederlanders doen als ze in het buitenland in de problemen komen en wat moeten ze niet doen? De minister bespreekt de problemen die Nederlandse toeristen in het buitenland kunnen ondervinden.

En verder
Ook de vaste rubrieken keren weer terug in MAX Vakantieman. Zo onderzoekt de mystery guest bij welk benzinestation op weg naar het zuiden je het best kunt stoppen, vertellen twee vriendinnen op leeftijd over de geboekte busreis die nooit plaatsvond, loopt het programma in Groeten uit Holland een dag mee met rondvaartboot-kapitein Han en is verslaggever Koen aan de Costa del Sol.

MAX Vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MAX Vakantieman terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stef Blok te gast in MAX Vakantieman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier