Deze 5 series met onder meer Stranger Things en Suits, komen in juli 2019 naar Netflix

Deze 5 series met onder meer Stranger Things en Suits, komen in juli 2019 naar Netflix
Nieuwe seizoenen met buitenaards geweld en strakke maatpakken

Kijktip :

De maand juli betekent nieuwe seizoenen van topseries op Netflix. Ook alle seizoenen van de oude bekende 'zing maar mee'- hitserie Glee verschijnen in juli op de streamingdienst. De meeste aandacht zal uitgaan naar het sensationele derde seizoen van Stranger Things, waarin het bovennatuurlijke geweld weer opduikt, maar er is meer. Lees hier 5 topseries (op volgorde van datum) die volgende maand te zien zijn op Netflix.

1. Glee, alle 6 seizoenen (30 juni)
We gaan meezingen als alle seizoenen van de hitserie Glee in één klap op Netflix verschijnen. Deze Amerikaanse komische sing-along-serie draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op school een koor beginnen, de McKinley High's Glee Club. Het levert een vrolijke serie op, die bekende nummers in een nieuw jasje steekt.

2. Stranger Things seizoen 3 (4 juli)
Stranger Things is één van de grootste successen van Netflix. Het eerste seizoen van de Amerikaanse sciencefiction-horrorserie werd in 2016 toegevoegd aan het aanbod en kent sindsdien miljoenen fans. Will, Duncan, Mike, Lucas en Eleven gaan samen de zomervakantie vieren met bijbaantjes, liefdes, nieuwe vriendschappen, zwemfeesten en meer. Het pittoreske Hawkins verandert snel wanneer er een monster uit de Upside Down verschijnt. De laatste trailer van Stranger Things ziet er wel heel goed uit!

3.Suits seizoen 7 (12 juli)
Eindelijk! Vanaf 12 juli mogen we aan de slag met seizoen 7 van de advocatenserie Suits. Afgelopen januari kwam Netflix voor het laatst met nieuwe Suits-content, het zesde seizoen. Seizoen 7 betekent overigens het einde van Mike en Rachel; voor acteurs Patrick J. Adams en Meghan Markle was het over en sluiten. Adams laat zich nog wel even zien in het nieuwe seizoen.

4. Orange Is the New Black, seizoen 7 (laatste seizoen, 26 juli)
Zakdoeken bij de hand, want we zullen afscheid moeten nemen van een van van Netflix’ allereerste Original-series: Orange is the New Black. Vanaf 26 juli staat seizoen 7, het allerlaatste seizoen, online. Er zijn nog vragen genoeg, want hoe gaat het nu met Piper (Taylor Schilling)? De vrouwengevangenis sluit, maar we vergeten 'm nooit.

5.Workin’ Moms (26 juli)
Deze cynische Canadese comedyserie is sneller terug dan verwacht! In februari maakten we kennis met de Workin’ Moms en al heel snel keren de dames weer terug. Hoe dat komt? Dit nieuwe seizoen, over een stel uitgebluste net-moeders in Toronto, werd ook door het Amerikaanse CBS uitgezonden. Daar staat seizoen 3 al op de planning.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV