Seizoen 3 van Inspector Banks van start

Seizoen 3 van Inspector Banks van start
Misdaadserie te zien op NPO 2

Kijktip :

De Detectivemaand van NPO 2 is nog steeds in volle gang. Vanaf dinsdag 25 juni begint het derde seizoen van Inspector Banks, waarin inspecteur Alan Banks (gespeeld door Stephen Tompkinson) zijn detectiveteam weer compleet heeft.

Verdwenen tiener
Het team van Banks moest het een tijdje met een kracht minder doen, want Anne was op zwangerschapsverlof. Nu zij is teruggekeerd zijn ze weer op volle sterkte, en dat komt goed uit als de tiener Kyle Heath verdwenen lijkt te zijn. Zijn moeder Katy heeft hem meegegeven aan twee mannen die zich voordeden als maatschappelijk werkers.

Ontvoering
Alles duidt op een ontvoering, omdat de gegevens die de mannen hebben achtergelaten niet kloppen. Inspecteur Banks zal alle zeilen moeten bijzetten om de jongen levend terug te vinden in het derde seizoen van de serie, dat drie afleveringen kent en is gebaseerd op de boeken van schrijver Peter Robinson.

Het derde seizoen van Inspector Banks is op dinsdag 25 juni, donderdag 27 juni en dinsdag 2 juli om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Inspector Banks terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 3 van Inspector Banks van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV