Aankomst Maarten van der Weijden in Leeuwarden live op tv

Aankomst Maarten van der Weijden in Leeuwarden live op tv
Vanmiddag vanaf 16.10 uur

Kijktip :

Maarten van der Weijden gaat nog altijd als een speer richting de finish van zijn Elfstedenzwemtocht in Leeuwarden. NPO 1 komt op maandag 24 juni vanaf 16.10 uur met een extra uitzending. Ook de aankomst zal live op tv zijn in de uitzending van M en live op Gids.tv.

Aankomst live op tv
De aankomst van Van der Weijden wordt natuurlijk live uitgezonden op televisie. Volgens de meest recente verwachtingen zal de olympisch kampioen van 2008 rond 19.00 uur in Leeuwarden aankomen. De talkshow M van Margriet van der Linden zal live schakelen naar Leeuwarden als de finish in zicht is.

Updates
In de extra uitzending om 16.10 uur worden updates gegeven vanaf de plek van de finish, in de buurt van de Bonkevaart in Leeuwarden. Ook wordt geschakeld met live beelden van de zwemmende Van der Weijden, op dat moment nog onderweg naar Leeuwarden. Eerst zal Van der Weijden rond 17.30 uur het monument van de Elfstedentocht bereiken in het dorpje Gytsjerk.

Aankomst live op tv
Ook de aankomst van Van der Weijden wordt natuurlijk live uitgezonden op televisie. Volgens de meest recente verwachtingen zal de olympisch kampioen van 2008 rond 19.00 uur in Leeuwarden aankomen. De talkshow M van Margriet van der Linden zal live schakelen naar Leeuwarden als de finish in zicht is.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aankomst Maarten van der Weijden in Leeuwarden live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen