Populair TLC-programma Outdaughtered terug met vierde seizoen

Populair TLC-programma Outdaughtered terug met vierde seizoen
Het leven met een vijfling

Kijktip :

TLC heeft meerdere programma's die draaien om een groot gezin. Eén van die programma's is het populaire Outdaughtered, dat op woensdag 26 juni begint aan het vierde seizoen. De vijfling van de familie Busby is inmiddels drie jaar, een lastige leeftijd.

Grote mond
In Outdaughtered volgen we het gezin van Adam en Danielle Busby, die ouders zijn van een vijfling die ook nog een oudere zus heeft. Hoe ga je om met zes jonge kinderen, waarvan vijf ook nog eens dezelfde leeftijd hebben? De vijfling is inmiddels drie jaar oud, wat betekent dat ze niet alleen een stuk beweeglijker zijn, maar ook een steeds grotere mond krijgen.

Problemen
Ondanks het geduld en optimisme van Adam en Danielle stapelen de problemen zich op. Ze maken zich zorgen om de angstaanvallen van Parker, de oogproblemen van Hazel en Danielles eigen mysterieuze migraine-aanvallen. Dat is niet het enige: de familie krijgt slecht nieuws, wat betekent dat ze hun huis zullen moeten verlaten. Hoe zullen ze dit opvangen?

Het vierde seizoen van Outdaughtered is vanaf woensdag 26 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Populair TLC-programma Outdaughtered terug met vierde seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV