Technische innovaties te zien in De wereld van morgen

Technische innovaties te zien in De wereld van morgen
Harm Edens presenteert programma over de toekomst

Kijktip :

Op woensdag 26 juni presenteert Harm Edens de special De wereld van morgen, waarin de kijker wordt meegenomen in de stroomversnelling van technologie en innovatie die onze levens in de toekomst makkelijker, groener en productiever maken.

Innovatieprijs 2019
In de special wordt een belangrijke prijs uitgereikt: de Innovatieprijs 2019. De Innovatie monitor Nederland reikt deze award uit aan het meest innovatieve Nederlandse bedrijf van 2019. De genomineerden zijn bedrijven die elke dag bezig zijn met nieuwe uitdagingen: ze investeren in innovatie en denken na over hoe uitvindingen de wereld en ons leven kunnen veranderen.

Kurhaus
De live-uitzending komt vanuit het Kurhaus in Scheveningen, waar Harm Edens samen met de kijker kennismaakt met innovaties en uitvindingen die gebruik maken van de nieuwste technologie. Welke veranderingen kunnen we als consument in de komende jaren verwachten? Hoe zal dat onze levens beïnvloeden en welke (positieve) effecten hebben de veranderingen op het klimaat?

Gasten
Er komen een aantal gasten langs in de uitzending. Kok Yvette van Boven laat zien hoe de traditionele landbouw de komende decennia drastisch gaat veranderen, oud-atleet en presentator Gregory Sedoc laat zien hoe patiënten in de toekomst gemonitord kunnen worden met slimme pleisters, tech-deskundige Vivianne Bendermacher ontdekt hoe mensen en machines optimaal met elkaar kunnen samenwerken en Froukje Jansen onderzoekt hoe vervuilende schepen in de toekomst de wereld rond kunnen varen zonder ooit nog te hoeven tanken.

De wereld van morgen is op woensdag 26 juni om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna De wereld van morgen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV