Chateau Meiland grote verrassing van dit tv-seizoen

Chateau Meiland grote verrassing van dit tv-seizoen
Martien Meiland, bekend van Ik Vertrek, zorgt voor groot succes op SBS6

Nieuws :

Deze week werd bekend dat Chateau Meiland een tweede seizoen krijgt, terwijl het eerste seizoen nog niet eens afgelopen is. SBS6 is duidelijk erg tevreden over het nieuwe realityprogramma rondom Ik Vertrek-ster Martien Meiland, dat voor zeer goede kijkcijfers zorgt. Het is een van de grote verrassingen van het huidige tv-seizoen.

Ik Vertrek
Ruim twaalf jaar werd geleden werd Martien Meiland in een klap een bekende Nederlander vanwege zijn deelname aan het bekende programma Ik Vertrek. Het bijzondere voorkomen van Martien en het buitenlandse avontuur dat hij samen met zijn vrouw Erica en hun twee dochters aanging zorgde voor hoge kijkcijfers. Uiteindelijk zorgde heimwee ervoor dat ze terug naar Nederland kwamen maar dit jaar proberen ze het opnieuw: in Chateau Meiland zie je hoe ze wederom een bed&breakfast opzetten.

Hoge kijkcijfers zorgen voor tweede seizoen
Vanaf dag een scoort het programma hoge kijkcijfers op primetime, wat een enorme opsteker voor SBS6 is. Gisterenavond was het programma concurrent RTL4 wederom de baas. 669.000 belangstellenden keken naar Chateau Meiland terwijl RTL het gelijktijdig moest doen met slechts 452.000 kijkers voor In de Voetsporen van Dr Pol. Het is dan ook geen verrassing dat deze week bekend werd dat het programma een tweede seizoen krijgt. Wanneer dat exact zal worden uitgezonden is nog niet bekend. Nieuwe afleveringen van het huidige seizoen zijn iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland grote verrassing van dit tv-seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV