Nieuw spelprogramma Beat the Box vanaf 8 juli op SBS 6

Nieuw spelprogramma Beat the Box vanaf 8 juli op SBS 6
Oer-Hollandse gezelligheid

Nieuws :

Vanaf maandag 8 juli zendt SBS 6 het nieuwe spelprogramma Beat the Box uit, waarin vier teams strijden om de individuele winst. De teams spelen aan hun huiskamertafel op het scherpst van de snede spellen uit een goed gevulde spellendoos.

Gezelligheid
Het programma is overduidelijk bedoeld om een gezellige sfeer naar de woonkamers van tv-kijkend Nederland te brengen. De vier teams, bestaande uit familie, vrienden of stelletjes, krijgen gevarieerde opdrachten, waarbij ze al hun kennis, ervaring en behendigheid in de strijd moeten gooien om van elkaar te winnen.

Invididuele prestatie
De teams spelen niet tegen elkaar, maar iedereen strijdt voor zichzelf. Doordat de teams niet tegen elkaar spelen is te zien hoe elk team verschillend reageert op een opdracht, wat tot grappige situaties leidt. Want: hoe pak je die nieuwe opdracht nu weer aan? Er zijn altijd verschillende mogelijkheden of tactieken.

Beat the Box is vanaf maandag 8 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beat the Box terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw spelprogramma Beat the Box vanaf 8 juli op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV