Maarten van der Weijden vertelt bij talkshow M over Elfsteden Zwemtocht

Maarten van der Weijden vertelt bij talkshow M over Elfsteden Zwemtocht
Zwemmer maakt hier vanavond ook nieuwe tussenstand bekend

Kijktip :

Maarten van der Weijden schuift vanavond aan bij de talkshow M. De sportman haalde maandagavond de finish van zijn Elfsteden Zwemtocht, en voelt zich een dag later alweer goed genoeg om over deze fenomenale prestatie te praten bij Margriet van der Linden.

Gevoel na 200 kilometer zwemmen
M besteedde maandagavond veel aandacht aan de monstertocht van Van der Weijden en zond de finish live uit. De zwemmer doet vanavond zelf een boekje open over hoe hij de afgelopen dagen heeft beleefd en hoe hij zich voelt na het zwemmen van een tocht van 200 kilometer. Maarten heeft laten weten dat hij vanavond bij M ook een nieuwe tussenstand van het opgehaalde geld voor kankeronderzoek bekendmaakt.

Ook Oranje Leeuwinnen komen aan bod
Ook Mary Kok Willemsen, Jan Joost van Gangelen, Tess Wester en Marleen Molenaar zijn vanavond te gast bij M. Zij praten over de aanstaande WK-wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Japan, die vanavond om 21.00 uur plaatsvindt.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden vertelt bij talkshow M over Elfsteden Zwemtocht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV