Vanavond op tv: start Outdaughtered seizoen 4, Formule 1-documentaire Senna en meer

Vanavond op tv: start Outdaughtered seizoen 4, Formule 1-documentaire Senna en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 juni

Kijktip :

TLC start vanavond met nieuwe seizoenen van Outdaughtered en Sweet Home Sextuplets, waarin aandacht is voor gezinnen met veel kinderen. Verder is onder meer de fantastische Formule 1-documentaire Senna te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start herhalingen: De Lijf Show

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Het meest recente seizoen van De Lijf Show wordt vanavond vanavond elke woensdag om 20.30 uur herhaald op SBS 6. Presentator Viktor Brand daagt twee teams van bekende Nederlanders uit in meerdere spelronden, waarin de duo's vragen moeten beantwoorden en spelletjes doen die betrekking hebben op gezondheid en het menselijk lichaam. Dit seizoen doen onder anderen Patty Brard, Gerard Joling, Kim Feenstra, Nick en Simon en Danny de Munk mee.


Terug: Outdaughtered

TLC
TLC
20:30 uur

Vanavond begint op TLC het vierde seizoen van Outdaughtered. In dit programma staat de familie Busby centraal, een niet alledaags gezin. Vader Adam en moeder Danielle kregen na hun eerste dochter namelijk een vijfling, die het leven van de familie behoorlijk op zijn kop zet. De vijfling heeft inmiddels de leeftijd van drie jaar bereikt, wat diverse problemen en zorgen met zich mee brengt. En dan moet het gezin ook nog eens het huis uit.


De wereld van morgen: Innovatie in Nederland

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

In deze speciale uitzending van De wereld van morgen onderzoekt presentator Harm Edens het Nederland van de toekomst. Hij spreekt in het Kurhaus in Scheveningen met meerdere gasten over kwesties als de veranderingen in de landbouw, slimme pleisters, de relatie tussen mens en machine en het terugdringen van het aantal tankbeurten van vervuilende schepen. Daarnaast wordt de Nederlandse Innovatie Prijs 2019 uitgereikt.


Terug: Sweet Home Sextuplets

TLC
TLC
21:30 uur

Na Outdaughtered wordt er nog een schepje bij gedaan door TLC: in Sweet Home Sextuplets volgen we Courtney en Eric Waldrop, die vorig jaar ouders werden van een zesling. In het tweede seizoen is te zien hoe het hen nu vergaat. Het leven van Courtney en Eric is met de komst van de zesling namelijk behoorlijk chaotisch geworden; naast de zesling hebben ze nog drie kinderen. Ondanks alles blijven de ouders positief.


Docu: Senna

NPO 3
NPO 3
21:55 uur

De Braziliaanse Formule 1-coureur Ayrton Senna is nog altijd één van de meest tot de verbeelding sprekende autorace-helden aller tijden. De drievoudig wereldkampioen vocht in de jaren tachtig een sportieve vete uit met collega Alain Prost en streed tegen politieke spelletjes in de sport. Senna's glorieuze carrière kwam tot een vroegtijdig eind toen hij in 1994 verongelukte op het circuit van San Marino. Deze fantastische documentaire vertelt het verhaal van de coureur.


Docu: Everything Must Fall

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In 2015 besloot de Zuid-Afrikaanse regering dat de collegegelden werden verhoogd. Onder de noemer #FeesMustFall leidde dit tot hevige studentenprotesten op de Wits Universiteit in Johannesburg. In deze documentaire vertellen prominente leiders van de protesten, onder wie activist Shaeera Kalla, hoe de aanvankelijk vreedzame demonstratie hard werd neergeslagen toen de universiteit de politie inschakelde.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Outdaughtered seizoen 4, Formule 1-documentaire Senna en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV