Tour du Jour vanaf 6 juli dagelijks te zien op RTL 7

Tour du Jour vanaf 6 juli dagelijks te zien op RTL 7
Wielertalkshow rond de Tour de France

Nieuws :

Het is al een aantal jaar een beproefd recept: Tour du Jour, waarin de Tour de France op de voet gevolgd wordt. Vanaf zaterdag 6 juli keert de wielertalkshow terug op RTL 7, net als vorig jaar met Bart Nolles als presentator in plaats van de naar Veronica vertrokken Wilfred Genee.

Live vanuit Breda
Dagelijks is de wielertalkshow vanaf 20.25 uur te zien op RTL 7. Het programma komt live vanuit Café De Huiskamer in Breda, waar Nolles en zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd elke dag gezelschap krijgen van twee verschillende gasten, die hun mening geven over de etappe van de dag. Verslaggever Filemon Wesselink verzorgt vanuit Frankrijk interviews, rubrieken en reportages.

Nieuwe gasten
Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe gasten en deskundigen toegevoegd aan het bestand van Tour du Jour. Onder anderen Roy Curvers, teamgenoot van Tom Dumoulin bij Team Sunweb, en oud-wielrenner Michael Zijlaard zullen regelmatig aanschuiven. Verder zal er ook meer aandacht zijn voor achtergrondverhalen over de Tour de France.

Tour du Jour is vanaf zaterdag 6 juli dagelijks om 20.25 uur te zien op RTL 7. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Tour du Jour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour du Jour vanaf 6 juli dagelijks te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV