Interview met Queen of Pop Madonna in Van der Vorst ziet sterren

Interview met Queen of Pop Madonna in Van der Vorst ziet sterren
Peter van der Vorst heeft exclusief interview met wereldster

Kijktip :

Een spectaculaire gast in de uitzending van Van der Vorst ziet sterren op donderdag 27 juni. Peter van der Vorst interviewt niemand minder dan Queen of Pop Madonna. Naast dit bijzondere interview gaat Van der Vorst langs bij Kaj Gorgels.

Songfestival
Madonna staat sinds een paar maanden weer volop in de spotlights. Ze scoorde dit decennium geen hits van het kaliber 'Like a Prayer' en 'Vogue', maar anderhalve maand geleden trad ze op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, wat haar bakken met kritiek opleverde. Bovendien bracht ze onlangs haar nieuwe album Madame X uit, dat overal ter wereld de hitlijsten bestormd. Ook haar video God Control, een statement tegen wapengeweld, zorgt voor veel ophef.

Kaj Gorgels
Er is echter ook aandacht voor enkele Nederlandse sterren: Van der Vorst bezoekt Kaj Gorgels, de nieuwe presentator van Expeditie Robinson. Gorgels vertelt over het overlijden van zijn vader én hoe het is om een relatie te hebben met de mooiste vrouw van Nederland, Jessie Jazz Vuijk. Verder bezoekt Van der Vorst ook zangeres Samantha Steenwijk.

Van der Vorst ziet sterren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Van der Vorst ziet sterren terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Interview met Queen of Pop Madonna in Van der Vorst ziet sterren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen