Rock Werchter 2019 live op tv bij Canvas

Rock Werchter 2019 live op tv bij Canvas
Vlaamse zender doet live verslag van festival

Kijktip :

Het iconische muziekfestival Rock Werchter staat weer voor de deur. Van 27 tot en met 30 juni stroomt het Belgische plaatsje Werchter weer vol met muziekliefhebbers. Canvas zendt op zondag 30 juni een acht uur durende marathonuitzending uit vanaf het festivalterrein.

Terugblik
Op de laatste dag van het vier dagen durende festival kan niet anders dan teruggeblikt worden op de hoogtepunten van de voorgaande dagen. Op donderdag 27 juni trapt de Belgische rapper Zwangere Guy het festival af om 13.00 uur, waarna in vier dagen tijd de meest uiteenlopende artiesten te bewonderen zijn op de vier podia.

Knallende afsluiter
Tijdens de marathonuitzending op zondag 30 juni, die om 16.00 uur begint, wordt regelmatig geschakeld met live-optredens die op dat moment bezig zijn. Greta Van Fleet komt voorbij, maar het festival wordt 's avonds op drie verschillende podia afgesloten door grote namen: Muse staat vanaf 22.30 uur op de Main Stage, New Order begint om 21.30 uur in The Barn en Underworld start om 22.45 uur in Klub C.

Samenwerking
De marathonuitzending is een samenwerking van de tv-zender Canvas en radiostation Studio Brussel. Zij doen gezamenlijk verslag vanaf de festivalweide, met interviews, reportages, terugblikken en live beelden. De kijker krijgt een vleugje mee van de festivalsfeer en kan achter de schermen meekijken.

Rock Werchter 2019 is op zondag 30 juni van 16.00 uur tot 00.00 uur te zien op Canvas.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rock Werchter 2019 live op tv bij Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV