Film Captain Marvel nu ook thuis te zien

Film Captain Marvel nu ook thuis te zien
Superheldenfilm te zien via Pathé Thuis

Film :

De film Captain Marvel kun je nu ook thuis vanuit je luie stoel bekijken. De film ging 6 maart 2019 in première in de bioscoop, en is inmiddels via Youtube en Pathé Thuis te bekijken.

Lees hier de Captain Marvel-filmrecensie van Gids.tv

Te koop en te huur
Captain Marvel is momenteel te koop via onder andere Pathé Thuis, deze is na aankoop meerdere keren te bekijken vanaf € 13,99 in SD. De film is bij Pathé Thuis vanaf 12 juli ook te huur, voor een lagere prijs kan deze na het starten dan 48 uur worden bekeken. Het is ook mogelijk om Captain Marvel via Youtube te kopen vanaf € 13,99.

Buitenaardse oorlog
Deze film draait om de superheld Captain Marvel. Zij vecht voor de Kree, een buitenaards ras met superkrachten. Op aarde wordt een oorlog uitgevochten met aartsvijanden de Skrulls, samen met Nick Fury moet zij de planeet zien te redden terwijl ook allerlei herinneringen van vroeger bovenkomen. Deze rollen worden gespeeld door Brie Larson en Samuel L. Jackson.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film Captain Marvel nu ook thuis te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: oorlog, prijs, planeet, film, bioscoop, superheld, aankoop, aarde, redden, te koop, vecht, pathe, samuel l. jackson, fury, huur, marvel, buitenaards, filmrecensie, kopen, brie larson, captain marvel


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV