Seizoen 8 van Silent Witness te zien op RTL 8

Seizoen 8 van Silent Witness te zien op RTL 8
Elke week dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf donderdag 27 juni is het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness, dat oorspronkelijk in 2004 werd uitgezonden, te zien op RTL 8. De serie draait om een aantal forensisch pathologen, die met allerlei misdaden te maken krijgen.

Vertrek van Sam Ryan
Het achtste seizoen begon met enkele wijzigingen in de cast: Sam Ryan, het hoofdpersonage van de eerste zeven seizoenen en gespeeld door Amanda Burton, is in de eerste aflevering (verdeeld over twee delen) nog te zien, maar keert daarna niet meer terug. Leo Dalton (William Gaminara) wordt het hoofd van het forensisch centrum, waar het team bovendien versterking krijgt: de jonge onderzoeker Nikki Alexander (Emilia Fox) doet haar intrede.

Noord-Ierland
Zoals gezegd is Sam Ryan in de eerste twee delen van het achtste seizoen nog gewoon te zien. Het team vertrekt naar Noord-Ierland, waar twee lichamen van mannen gevonden zijn die twintig jaar daarvoor vermoedelijk zijn vermoord door paramilitairen. De zaak wordt al snel persoonlijk voor Sam, die zich ondertussen ook met haar zoon probeert te verzoenen.

Het achtste seizoen van Silent Witness is vanaf donderdag 27 juni wekelijks om 20.30 uur te zien met dubbele afleveringen. Je kunt de afleveringen van Silent Witness terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV