Ook Den Haag trekt zich terug als kandidaat gaststad Eurovisie Songfestival

Ook Den Haag trekt zich terug als kandidaat gaststad Eurovisie Songfestival
Den Haag steunt Rotterdam bij eventuele organisatie

Nieuws :

Na Leeuwarden heeft ook Den Haag zich teruggetrokken uit de Songfestivalstrijd. Nadat de Nederlandse Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival in mei wist te winnen, meldden diverse Nederlandse steden en regio’s zich aan om de organisatie van het internationale evenement op zich te nemen.

Den Haag geen geschikte accommodatie
Den Haag laat weten dat zij geen geschikte locatie hebben om het grootse liedjesfestijn te organiseren. Wel wil deze stad graag Rotterdam ondersteunen bij de eventuele organisatie. Eerder werd het Eurovisie Songfestival wel in Den Haag georganiseerd, in 1976 en 1980.

Steden kunnen zich nog aanmelden
Eerder liet Leeuwarden weten af te haken, ook deze stad heeft geen accommodatie die groot genoeg is voor het spektakel. Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Maastricht/Limburg, Rotterdam en Utrecht doen allemaal nog mee, ook andere steden kunnen nog tot 10 juli een ‘bidbook’ indienen en zich aanmelden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Den Haag trekt zich terug als kandidaat gaststad Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV